|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β.Ελλαδος
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
να προκανετε...να προκανετε.......... |
|
|||
|
|||
Με κανεται και ζηλευω bro...απο τη τσιπουρα και σχαρες απο την αλλη αρκουδοκαταστασεις ερχονται...μου φαινεται οτι θα σου στειλω τη μηχανη πανω και θα πεταγομε αεροπορικως!!!!!τι να κανω ζηλεψα ο ανθρωπος...
|
|
|||
|
|||
Έχω γκαράζ.....να την μαντρωσουμε
|
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Κωσταρα ψγχαρα εισαι!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γκαρντασι μου....ξερεις οτι θα ναι χαρα μου....εξαλλου μια φορα το μηνα πρεπει να δινεις το παρον στη Πολη........για επαγγελματικους λογους.....κι γυναικα θα καταλαβαινει!!! |
|
|||
|
|||
Αυτο το εμπεδωσε πλεον αδερφε οποτε προς τα τελη απριλιου λογικα θα το πιουμε ενα μονο ενα τσιπουρακι...!!!
|
|
|||
|
|||
Υπεροχες φωτογραφιες και περιγραφη... Εχω παει σε εκεινα τα μερη... Λιμνη Πλαστηρα-Καραβασαρα-Πετριλο-Βλασιο-Αργιθεα... Φανταστικα μερη... Πολυ πετρα και λασπη... Εκει εκτιμησα τα tkc80...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
31 Μαιου ετυχε να περασω καποτε με τη συνοδηγο μου να μετακινει πετρες επι ενα χιλιομετρο! Και ως γνωστον οταν τα πραγματα στο βουνο ειναι πραγματικα δυσκολα φωτογραφιες δεν βγαινουν Εισαι πολυ τυχερος που ζεις κοντα σε αυτον τον παραδεισο που λεγεται Αγραφα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν το κανεις 19-20 απριλιου για να σε δω πριν φυγω μια και εχουμε καιρο να τα πουμε????? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 |
Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 09:04 |
Πως θα ήταν μια Africa Twin 1200; | S.T | Άλλες εταιρίες | 22 | 22-07-2010 08:06 |
Honda africa twin η Bmw gs650 funduro | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 09-04-2010 19:06 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |