|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II
Απόσπασμα:
βασικα να σας πω τι μου αρεσει στην ολη φαση????οτι απο την πρωτη βολτα που σκαει καποιος στην παρεα αμεσως μπαινει στην λογικη της ομαδας σε μεγαλο βαθμο!!!!Μιτσαρα να εισαι καλα φιλε σε περιμενω στην επομενη με το κατσικακι σου ετοιμο για μαχη!!!! |
|
|||
|
|||
Εσο ετοιμος λεμεεεεε
|
|
||||
|
||||
Τέλεια τα βιντεάκια ...
Τα "χάζεψα" 2 φορές ..... Οι λήψεις μου θύμησαν κάτι σε ....... WRC ....
|
|||
|
|||
THANKS Νικολα για τα καλα σου λογια!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν εχει καμια σχεση με το ταξιδι στην ασφαλτο χωρις φυσικα να θελω μιώσω τα ασφαλτινα ταξιδια καθολου. Προς θεου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βασικα φιλε το βουνο θελει 3 πραγματα...ομαδικο πνευμα οπως ειπες πειθαρχια και παιδία!!!!και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενα ατομο που δεν γνωριζαμε απο την πρωτη βολτα εχει ενταχθει στην ομαδα απο μονος του!!!υπαρχει χημεια σου λεω!!!! |
|
|||
|
|||
Πολυ σωστα ο Δημητρης εχει δειξει "χαρακτηρα" οταν ταξιδευαμε παρεα πριν καιρο...ειμαι πολυ χαρουμενος που ξανα βρεθηκαμε
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Η χημεια οντος υπαρχει γιατι ολοι βαζουμε το καλο της παρεας. Δεν μπορω να πω οτι δεν προβληματιστικα για το να αποφασισω να μπω στην βολτα και αυτο γιατι το επιπεδο και των δυο σας οδηγικα ειναι πολυ υψηλο. Παρ' oλα αυτα με κανατε να νιωσω σαν να ειχαμε παει μαζι παρα πολλες βολτες με την απλοτητα σας και το χιουμορ σας και το ομαδικο πνευμα σας. Για αλλη μια φορα να σας ευχαριστησω
|
|
|||
|
|||
Δημητρη να εισαι καλα ευχαριστουμε πολυ.
Δεν παμε για αγωνες φιλε. Παμε για την παρεα. Αυτο που μετραει ειναι να απολαύσεις την διαδρομη τις ομορφιες του βουνου την "περιπετεια" με ανθρωπους που στην δυσκολη στιγμη θα ειναι διπλα σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετσι ακριβως!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!! | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 143 | 17-01-2010 01:22 |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 03:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 16:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 19:42 |