|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Απόσπασμα:
Μπράβο Βαγγέλη γαι τις πολύτιμες πληροφορίες ... Για δώσε κι άλλες λεπτομέρειες να μαθαίνουμε κι εμείς ... .
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
... εδώ το έχουμε ξεκινήσει εμείς ... Με το κλειδί στη μίζα είμαστε ...
|
|||
|
|||
Πάνο το ήξερα ότι θα το έκανες...φαινόταν ξεκάθαρα όταν το συζητούσαμε ένα βράδυ του Οκτώβρη στο καφέ.
Επειδή για μένα τα πάντα είναι θέμα στόχων σου προσθέτω πέρα από τον προφανή στόχο της διαδρομής και το στόχο του προορισμού...... ......επειδή λοιπόν προφανώς θα φτάσεις "πεινασμένος" να ξέρεις ότι σου έχω κλείσει τραπέζι για ένα άτομο.........σε ένα "καλό" εστιατόριο Μίλησα πριν από λίγο και με τον ιδιοκτήτη στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι δυστυχώς θα έχει τελειώσει το σερβιρισμένο shusi αλλά θα θα σε περιμένει το πιάτο . νομίζω ότι είναι ένας καλός στόχος προορισμού...αρκεί να μην τον σκέφτεσαι συνέχεια στο δρόμο.....(τα χέρια στο τιμόνι λέμε) με το καλό φίλε να πας και να ρθεις και ότι βοήθεια θες εδώ είμαστε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πόσα δρομολόγια έχει πια αυτή η Κασπία??? Ποια είναι τα ποιο τακτικά?? Πόσα είναι αυτά τα stan??? Εσύ σε πόσα θα πας??? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ανενημέρωτο σε βρίσκω.... Τα ποιο σημαντικά δεν έχεις μάθεις ακόμη.... |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι απλά πράγματα. Από Κασπία μπορείς να πας ακτοπλοϊκός από Αζερμπαϊτζάν σε Ρωσία, Καζακστάν, Τουρκμενιστάν. Το πρώτο δεν με ενδιαφέρει, το δεύτερο πρέπει να έχεις πάει πριν σε χαρτορίχτρα για να μάθεις πότε έχει καράβι, οπότε καταλήγουμε με ποιο συχνή κίνηση το δρομολόγιο για Τουρκμενιστάν.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γράψε λάθος μου ξέφυγε ένα επτά είναι…
|
|
||||
|
||||
... για απαρίθμησέ τα ... να δούμε τα έμαθες καλά ??? Πρόσεξε ... διαβάζει κ ο Βροχίδης ....
|
|||
|
|||
Γεια σου Πάνο, φιλαράκι !
Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Είναι ένα ταξίδι με πολλές απαιτήσεις. Είσαι μεγάλος ταξιδιώτης! "Keep walking" ή καλύτερα keep riding! |
|
|