|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Pamporovo 2012-Το ταξιδι!
Παιδιά Μπράβο σας, η παρέα και οι φωτογραφίες καταπληκτικές, Σταύρο με την ησυχία σου αλλά... τελείωνε.. |
|
|||
|
|||
Και μερικες απο μενα κατα το δρομο ...
Τον απογευματινο καφε... Τη σπηλια ταβερνα... Για ακομα μια φορα περασαμε πολυ ομορφα!!!Στα επομενα που ερχονται!!! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Last edited by N4pSt3R; 02-10-2012 at 00:47. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
με φτιαξατε νυχτιακα, αιντε κ στην επομενη μπας κ ρθω κ γω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μανωωωωώληηηη, καλά πάμε απ΄ εδώ....................
Γύρω - γύρω όλοι στη μέση ο................................ Που πάμε ρε παιδιά............................. Εεεεεεε.........εσείς γυρίστε πίσω.................. Ένα τελευταίο γύρω-γύρω............................... και φύγαμε για Ελλάδα............................. . . . . . . . Πέρα από την πλάκα.................Μανώλη ευχαριστούμε για όλα............οδηγός, ταβερνιάρης, σερβιτόρος, ψήστης και ...........λαμπαδιάρης................. Η ήρεμη και γρήγορη μορφή της παρέας.................. |
|
|||
|
|||
Κιτρίνισε το φόρουμ!!!! Εύγε νέοι και νέες μου, αυτά μένουν!
Ωραίες φωτογραφίες.. |
|
|||
|
|||
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες............................ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α' όψη VS Β' όψη |
|
|||
|
|||
Kαλημέρα σε όλους
Ακολουθεί μία περιγραφή του ταξιδιού σε ένα βίντεο 25 λεπτών. Ξέρω είναι μεγάλο αλλά είναι 350 φωτό και δεν μπορούσα να κόψω άλλες.. Τo video σηκώνει και full screen Last edited by frits; 02-10-2012 at 09:15. |
|
|