|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤATTOO!! Εχετε??? Και τι?? (Και γιατι???)
έχουμε ένα (το ημερολόγιο των mayas)
έτσι θα δείχνει στο τέλος υπό κατασκευή ακόμα....ετοιμάζεται και το δεύτερο....και οφείλω να ομολογήσω ότι αν δεν ήταν τόσο ταμπού στην Ελλάδα θα έκανα αρκετά ακόμα...είδομεν |
|
|||
|
|||
κανε οτι γουσταρεις και μη δινεις σημασια σε κανεναν!
|
|
|||
|
|||
Δεν δίνω...γενικά σε κανέναν αλλά η στενότητα του εγκεφάλου του μέσου Έλληνα είναι αποτρεπτική.
Ας πούμε επειδή λόγω εργασίας συναντάω συχνά "στελέχη" δεν μπορώ να έχω σε εμφανή σημεία....γιατί θα επιρρεάσει την εργασία μου.... τέσπα, γενικότερα υπαρχει πλέον μια τάση οι μικρότεροι σε ηλικία να "γεμίζουν" ταττοο, ειδικά τα "μανίκια" δίνουν και πέρνουν, με αποτέλεσμα σταδιακά να γίνει αποδεκτό στην κοινωνία...σε καμία 10αρια χρόνια οταν θα βγουν στην αγορά εργασίας φυσικά.... Ως τότε υπομονή |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πραγματικά υπεροχος ο σχολιασμός σου σχετικά κο το tattoo σου send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μαμάει!!!
|
|
|||
|
|||
Θα έκανα..δεν είμαι αρνητικός..ίσως δεν το έχω πάρει ζεστά..
Εμένα μ' αρέσει το μπλουζάκι σου.. |
|
|||
|
|||
ΚΤΜ μπλουζάκι;
(θα μας τρελάνει αυτός ο άνθρωπος) |
|
|||
|
|||
Εννοείται,αφού το χω κρυφόεκείνη την περίοδο είχα ktm
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
είναι ο κρυφός πόθος κάθε μπεμβεδάκια.......όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Νώντας!!!!!
|
|
|||
|
|||
μπα εγώ δεν το κρύβω - έχω την κομπλεξική και απόλυτη άποψη ότι έχω το ένα από τα δυο καλύτερα moto του πλανήτη (αφού πρώτα έχω αυτοανακηρύξει την κατηγορία των μεγάλων ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ on-off ως την καλύτερη κατηγορία)... αυτό στην υπογραφή σου είναι το άλλο
υποκειμενικότητα όπως είπα σε άλλο thread |
|
|