|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!
Απόσπασμα:
Οτι γραφεις δυστυχως δεν εχει καμια σχεση με τα γραφομενα μου και με εμενα. θα σου απαντησω παραγραφο-παραγραφο, αν θες τα διαβαζεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μονον ετσι μπορει να κρινει σωστα, σε αντιθετη περιπτωση κρινει κοματικα αρα στα στενα ορια του κοματος αρα τυφλα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατα τον ιδια λογικη μπορω να κρινω κι εγω εσενα αλλα δεν το κανω διοτι δεν εχει καμια λογικη τετοια κριτικη. Με απογοητευεις.......δεν ξερω αν αξιζει να αφιερωσω χρονο αυριο να σου απαντησω οπως σου υποσχεθηκα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηξερα αρκετα πραγματα για να φυλαγομαι Κε Παναγιωτη.......που μαλιστα τα ελεγα σε ολους και οι μεν πρασινοι με ελεγαν προδοτη και ολοι οι αλλοι θεοπαλαβο......δεν πειραζει τωρα τους βλεπω (διοτι τους βλεπω ακομα) και μειδιω. Να σε ξαναδουν οι γιατροι...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλικά στο λέω θα ήθελα να λήξει το θέμα please .. |
|
|||
|
|||
Γιώργο εν τέλει δεν αξίζει τον κόπο, άστο να πάει καλλιά του.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το αντιμετωπισα και ο κοσμος ηρθε αναποδα και χωρις να ειμαι φραγκατος και ΠΑΝΤΑ νομιμα τα καταφερα. Και το ...τσουκαλι γεματο ηταν . Κακο ειναι που δεν ειμαι φραγκατος η μελος του ΣΕΒ??? Ετσι υπολογιζεται η αξια ενος σπιτιου που θελει να αφησει καποιος στο παιδι του?? Καθαρα σαν επενδυση?? Ωστε αργοτερα να πουληθει και να παρει το παιδι μου φραγκα?? Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι... Οσο για το ''αφυψηλου''... Ποιος νομιζεις οτι εισαι ,οταν συνεχιζεις και αποκαλεις τους συνανθρωπους σου ηλιθιους ,χαζους και μειωμενης αντιληψης ατομα?? Οχι μονο κουνας το δαχτυλο αλλα γραφεις και ...πως να στο βρε,...τσαμπουκαλεμενα...ή μαλλον κουτσαβακικα... Μπορω να συνεχισω με τους χαρακτηρισμους με τον ιδιο προκλητικο τροπο που κανεις κι εσυ... Αντε ...την καλημερα μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντως οτι θελεις μπορεις να με ρωτησεις....... Αυτο το ''κουναω το δακτυλο'' εχει πολυ πλακα μα τον Δια....... Δεν συμφωνεις μαζι μου? οκ!!! αλλα οχι οτι γραφω τσαμπουκαλεμενα!! Αλλα και τσαμπουκαλεμενα να εγραφα θα ειχα ενα καποιο δικιο διοτι, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑς!!!!!! Και τωρα καλουμαι ΕΓΩ να πληρωσω ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ!!!! Τοοοοοοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε αυτο? Ρωτηστε οποιον οικονομολογο θελετε γιαυτο, ρωτηστε καποιον που δεν βλεπει τοσο συναισθηματικα κοντοφθαλμα αλλα καποιον που εχει γνωσεις οικονομιας!!!! Το ''μου παιρνουν το σπιτι'' δεν μου λεει τιποτα αφου εχω υπογραψει να το κανουν αν δεν πληρωσω οποιαδηποτε κι αν ειναι η αιτια που δεν πληρωνω........... |
|
|||
|
|||
Γιώργο νομίζω το παρατραβάς.
Δεν έχουν όλη την τύχη να πουλήσουν περιουσία για να αγοράσουν κάτι άλλο. Δε μπήκαμε επίσης όλοι σε κομματικούς μηχανισμούς για να δούμε τη βρωμιά από μέσα. Με το να "ειρωνεύεσαι" συλλήβδην όσους πήραν δάνεια χάνεις το μέτρο. Το να μειδιάς με τον "πόνο" του άλλου δεν κερδίζεις κάτι. ...... σκέψου τι γράφεις φίλε..... Σκέψου ότι ξεπέρασες την κρίση επειδή λόγω καλού μισθού είχες στην άκρη. Σκέψου ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν έχουν 5 κατοστάρικα στην άκρη για ώρα ανάγκης, σκέψου ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν ξέρουν πως να βρουν φαγητό για τα παιδιά τους..... και τελικά ρε φίλε δίνεις την εντύπωση ότι καβάλησες ατελείωτο καλάμι από τη στιγμή που επέστρεψες επαγγελματικά σε αυτό που έκανες.... δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να το κάνουν και σίγουρα δεν είναι όλοι άχρηστοι..... τέλος πάντων, δε γράφω περισσότερα, δε θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας πάλι! Καλή Ανάσταση Last edited by ortho; 02-05-2013 at 16:04. |
|
|||
|
|||
εσωτερικες υποθεσεις φορουμ εδω!!!!!!
παρακαλειστε ολοι που παιρνετε μερος στο θεμα σε συναντηση με κεντρικο ομιλητη τον κυριο αδωνη γεωργιαδη προς επιλυση των διαφορων στις αποψεις θα μοιραστει τραχανας και γλυκος και ξυνος ενδυμα απογευματινο μεινετε συνδεδεμενοι για τα περαιτερω |
|
|