GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 01-05-2013, 20:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Γιώργο δε ντρέπεσαι λιγάκι, έχεις ισοπεδώσει όλο το κόσμο και τους έκανες λαμόγια
Ντέπομαι και που σου γράφω ακομα..

Το θέμα στο τοπικ είναι μας παίρνουν τα σπίτια, παιδιά έχουμε, 17 και 12 και πάνε σχολείο με βαριά καρδιά, η δε μεγάλη μου ζήτησε να σταματήσει στην 3η λυκείου και να πάει για δουλειά τι μας λες τώτα !! με το σκεπτικό το δικό σου εμείς έπρεπε να μην κάναμε και παιδιά, να μη γ@αμούσαμε, επειδή θα τη πατήσουμε, αυτό μας λες που μας φορολογήσαν και τα παιδά μας ακόμα.
Από τους προπαπούδες μας ποτές δε πειράξαμε κανένα, οι γονείς με τους γονείς του δουλέψανε στην γερμανια, εγώ εκεί γεννήθηκα ######, και μου είπες να πάω εκεί να δω πως είναι η δουλειά. Και έζησα τη χούντα σας, με τους γουρουνόμπατσους τότε όταν γύρισα με χρήματα να έχουν τις ίδιες αντιληψεις με σένα, να μας θεωρούν ηλιθίους και γαιδούρια. Και δε κλέψαμε κανέναν, και μας φάγαν το ψωμί μας από τα χωράφια που καλιεργήσαμε εμείς και κοιμηθήκαμε στα σπίτια που χτίσαμε εμείς με τα ίδια μας τα χέρια, ακομα ματωμένα είναι που μας λες ότι ήταν και λαθραία και να μας τα παρει η μπολτόζα ηλίθιε και μας κάνουν χάρη οι τεμπέληδες, και πάλι ακόμα εμείς το χαβά μας, είχαμε και έχουμε ακόμα πίστη και κανόνες, ακόμα ρε και κρατάμε την κοινωνία.

Δουλεύω από 13 χρονώ στη λαχαναγορά, στην οικοδομή, στα χωράφα, στις ντομάτες, στα ροδάκινα, σε βιοτεχνίες ρούχων, στις ταβέρνες και παράλληλα ημουν αριστούχος στο λύκειο με σπουδές χωρίς φροντιστήρια, χωρίς να επιβαρύνω κανέναν. Και έκανα και ΤΕΙ και υπηρεσία άριστη στο στρατό και είδα κόσμο να πονάει και να έχει το μέτωπο ψηλά. Και έμαθα και να σκέφτομαι και να δουλεύω και λες ότι δε μπορώ να διακρίνω την απατη από τους εγκληματίες πολιτικούς ?
Και ποτέ δε περασα ούτε θα περάσω από την άλλη.
Μου λες να χαίρομαι τότε και να μη φοβάμαι, μα δε φοβάμαι ηλίθιε τον εαυτό μου την κοινωνία τρέμω, το ξέσπασμα του κόσμου ζουν τα παιδιά μου εκεί και άνθρωποι που αγαπώ.
Οι βρισιές που σου αποστέλω είναι σε πλήρη ισορροπία με τα προσωπικά μου που βάζω στη φόρα και εκτίθομαι πανίβλακα που έχεις μπερδεψει την αλαζονία με την υπερηφάνια.

Σκέψου αυτά που σου είπα και μην απαντάς please.

Βρήκες δουλίτσα με υποσχόμενα ζεις σε μία χώρα τελιωμένη οικονομικά και μας κάνεις και μαθήματα ηθικής.. ?

Ηθικό και κουράγιο έχουμε όλοι δε περιμέναμε εσένα (είσαι πλύ λίγος να τα βάλεις με τόσο κόσμο με τόση ιστορία), για να μας δείξεις το δρόμο της χαράς ..

Δηλ. θα μείνουμε στο δρόμο, εμείς οι απατεώνες και ηλίθιοι που πήραμε δανεια επειδή εσυ και κάποιοι άλλοι ηλίθιοι πολιτικοί είδαν 2 ζητιάνους και 5 πουστράκια να εξαπατούν, και μας παίρνει σβάρνα όλους το δρεπάνι ?

Ή το παίζουν τιμωροί, οι απατεώνες που μας κυβερνούν, ή τελικά ποιος μας λες ότι μας τιμωρεί για την ατιμία μας, η Θεία δίκη ?

Ή ισσοπεδώνεις ότι νέο στην πολιτκή υπάρχει και από την άλλη μας το παίζεις πολιτικάντης και γνώστης και οπαδός της δημοκρατίας ?
Και μας λές να μη μιλήσουμε για χρώματα και κόματα ενώ από την άλλη μας έχεις εξυψώσει το σαμαρά και την πολιτικη του και έχεις βγάλει άχρηστους όλους τους αριστερούς - όποιος εκφέρει αντιθετη άποψη τον "βάφτισες" κρίνοντας εξ ιδιίων τα αλλότρια και στο κάτω κάτω δε κατάλαβα δηλ. ο Συριζα μας φταίει και εδώ ? θα μας απογορέψουνε και τη ψήφο ακόμα ?

Κολημένος δεξιός, αυτό δείχνεις, ανελεύθερο πνεύμα, σκεπτόμενος με παρωπίδες, χωρίς κανόνες, χωρίς ηθική, χωρίς πολιτική σκέψη - δεν έχεις καν τα προσόντα να κάνεις υποδείξεις περί ηθικής και να απαξιωνεις πολιτικά ένα λαό.

Λυπαμαι αν και σε γνωρίζω όχι απολύτως προσωπικά, αλλά στις κοινωνίες του net, έχουμε βρεθεί κάπια στιγμή σε κάνα 2 μαζώξεις μοτοβιων, τεσπα κάτσε στη δουλίτσα σου αλλά μη μας προσβάλεις άλλο σε παρακαλώ..
μόλις γυρισα απο ταξιδι και ειμαι απιστευτα κουρασμενος.........θα σου απαντησω αυριο. Δεν μπορει αν μεινει αναπαντητο ετουτο εδω.
Οτι γραφεις δυστυχως δεν εχει καμια σχεση με τα γραφομενα μου και με εμενα.
θα σου απαντησω παραγραφο-παραγραφο, αν θες τα διαβαζεις.
Reply With Quote
Παλιό 01-05-2013, 20:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Μακάρι να ήταν δεξιός,

δυστυχώς Γιάννη δεν ειναι τιποτα...
Ετσι ειναι ο σωστος πολιτης....ακοματικοποιημενος και αχρωμος........
Μονον ετσι μπορει να κρινει σωστα, σε αντιθετη περιπτωση κρινει κοματικα αρα στα στενα ορια του κοματος αρα τυφλα.
Reply With Quote
Παλιό 01-05-2013, 20:54
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πίστευα σε αυτόν έχει απίστευτο λόγο και βάθος σε αυτά που λέει και υποστηρίζει, απ' ότι κατάλαβα έχει καλές ρίζες από ανθρώπους με περιουσία και ιστορία στον τόπο του, αλλά όπως έμαθα από μικρός, το δέντρο το κρίνεις από τους καρπούς του όχι από τη ρίζα του.

Λυπάμαι παραγματικά με απογοήτευσε οικτρά..
εχεις δει την κορη μου και με κρινεις δλδ? αυτος ειναι ο καρπος μου κι οχι τα πιστευω μου στην πολιτικη!!! δλδ επειδη δεν συμφωνουμε απογοητευσε?
Κατα τον ιδια λογικη μπορω να κρινω κι εγω εσενα αλλα δεν το κανω διοτι δεν εχει καμια λογικη τετοια κριτικη.

Με απογοητευεις.......δεν ξερω αν αξιζει να αφιερωσω χρονο αυριο να σου απαντησω οπως σου υποσχεθηκα.
Reply With Quote
Παλιό 01-05-2013, 20:57
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι γιατροί που εννοείς ότι πρέπει να με δούν σου ομολογώ ότι με είδαν και με βρήκαν μια χαρά, πιθανόν κάποιοι άλλοι έχουν πρόβλημα που δυστυχώς δεν το βλέπουν ή δεν το παραδέχονται. Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις τι έχεις και να μπορείς να το αντιμετωπίσεις.
Δηλαδή πριν 30 χρόνια, κάπου κοντά όταν ξεκινούσες την επαγγελματική σου καριέρα ως ιδιωτικός υπάλληλος, είχες καταλάβει ότι το κράτος αποτελείτο από απατεώνες και λαμόγια και βγήκες προετοιμασμένος στον επαγγελματικό στίβο, μπράβο για την διορατικότητα.
Κατ εμέ είναι κατάντια 30 χρόνια να μην έχεις εμπιστοσύνη στο κράτος που ζείς, λογικά αν έχεις τις κοχόνες σηκώνεσαι φεύγεις, και ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου.
Με διαβαζεις ¨η κανεις οτι με διαβαζεις? ποσες φορες εχω γραψει οτι ειμουν κοματικοποιημενος και μελος του ΠΣΟΚ επι χρονια? ε? ποσες φορες? Ποσες φορες εχω γραψει οτι εφυγα το 1990 διοτι με εβαζαν να κανω συνδικαλιστικα πραγματα που δεν ηθελα? ε? ποσες φορες?

Ηξερα αρκετα πραγματα για να φυλαγομαι Κε Παναγιωτη.......που μαλιστα τα ελεγα σε ολους και οι μεν πρασινοι με ελεγαν προδοτη και ολοι οι αλλοι θεοπαλαβο......δεν πειραζει τωρα τους βλεπω (διοτι τους βλεπω ακομα) και μειδιω.

Να σε ξαναδουν οι γιατροι......
Reply With Quote
Παλιό 01-05-2013, 20:59
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
εχεις δει την κορη μου και με κρινεις δλδ? αυτος ειναι ο καρπος μου κι οχι τα πιστευω μου στην πολιτικη!!! δλδ επειδη δεν συμφωνουμε απογοητευσε?
Κατα τον ιδια λογικη μπορω να κρινω κι εγω εσενα αλλα δεν το κανω διοτι δεν εχει καμια λογικη τετοια κριτικη.

Με απογοητευεις.......δεν ξερω αν αξιζει να αφιερωσω χρονο αυριο να σου απαντησω οπως σου υποσχεθηκα.
Δε χρειάζεται Γιώργο μη συνεχίζεις.
Φιλικά στο λέω θα ήθελα να λήξει το θέμα please ..
Reply With Quote
Παλιό 01-05-2013, 23:13
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Γιώργο εν τέλει δεν αξίζει τον κόπο, άστο να πάει καλλιά του.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2013, 08:59
J.T.R Ο/Η J.T.R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Καρδιτσα
Μoto: Αφρικα Τουιν... Ματωμενος Λυκος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξερω τι δουλεια κανεις και που δουλευεις αλλα, ας υποθεσουμε οτι εισαι ιδιωτικος υπαλληλος και σημερα σε απολυουν.....πως θα ξωφλησεις την τραπεζα?
Ας υποθεσουμε επισης οτι εισαι ελ. επαγγελματιας και δεν παει καλα αυτο που κανεις, αναγκαζεσαι τοτε να κλεισεις βιβλια, μαγαζι κ.λ.π.......πως ξωφλας την τραπεζα?
Ξερεις οτι τα κοκκινα δανεια, που ΚΑΙ γιαυτα κοπηκαν οι συνταξεις, οι μισθοι κ.λ.π. (αλλιως ανακεφαλαιοποιηση τραπεζων και ρευστοτητα δεν θα ξαναεπεστρεφαν στην αγορα) αποτελουν το 100& των πιο πανω περιπτωσεων?

Αν ο κοσμος ερθει αναποδα οπως λες δεν προκειται να ξωφλησεις την τραπεζα διοτι δεν θα εχεις να την ξωφλησεις αν εισαι αυτος που περιγραφεις. Προτεραιοτητα θα εχει το τσουκαλι και μετα ολα τα αλλα.

Οτι γραφω κολλαει σε ολους πλην των μελων του ΣΕΒ και των λοιπων φραγκατων, γιαυτο και η γενικευση.....

Τελος, τι σπιτι θα αφησεις στο παιδι σου? κατι που το πληρωσες χρυσο και τοτε θα αξιζει οσο ενα καλο αυτοκινητο?

Οσο για το ''αφύψηλου'' απεχεις πολυ απο την πραγματικοτητα του χαρακτηρα μου................
Εαν με απολυσουν...εαν η επιχειρηση μου κλεισει...
Το αντιμετωπισα και ο κοσμος ηρθε αναποδα και χωρις να ειμαι φραγκατος και ΠΑΝΤΑ νομιμα τα καταφερα. Και το ...τσουκαλι γεματο ηταν .
Κακο ειναι που δεν ειμαι φραγκατος η μελος του ΣΕΒ???
Ετσι υπολογιζεται η αξια ενος σπιτιου που θελει να αφησει καποιος στο παιδι του?? Καθαρα σαν επενδυση?? Ωστε αργοτερα να πουληθει και να παρει το παιδι μου φραγκα??
Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι...

Οσο για το ''αφυψηλου''...

Ποιος νομιζεις οτι εισαι ,οταν συνεχιζεις και αποκαλεις τους συνανθρωπους σου
ηλιθιους ,χαζους και μειωμενης αντιληψης ατομα??
Οχι μονο κουνας το δαχτυλο αλλα γραφεις και ...πως να στο βρε,...τσαμπουκαλεμενα...ή μαλλον κουτσαβακικα...
Μπορω να συνεχισω με τους χαρακτηρισμους με τον ιδιο προκλητικο τροπο που κανεις κι εσυ...
Αντε ...την καλημερα μου
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2013, 13:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από J.T.R Εμφάνιση μηνυμάτων
Εαν με απολυσουν...εαν η επιχειρηση μου κλεισει...
Το αντιμετωπισα και ο κοσμος ηρθε αναποδα και χωρις να ειμαι φραγκατος και ΠΑΝΤΑ νομιμα τα καταφερα. Και το ...τσουκαλι γεματο ηταν .
Κακο ειναι που δεν ειμαι φραγκατος η μελος του ΣΕΒ???
Ετσι υπολογιζεται η αξια ενος σπιτιου που θελει να αφησει καποιος στο παιδι του?? Καθαρα σαν επενδυση?? Ωστε αργοτερα να πουληθει και να παρει το παιδι μου φραγκα??
Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι...

Οσο για το ''αφυψηλου''...

Ποιος νομιζεις οτι εισαι ,οταν συνεχιζεις και αποκαλεις τους συνανθρωπους σου
ηλιθιους ,χαζους και μειωμενης αντιληψης ατομα??
Οχι μονο κουνας το δαχτυλο αλλα γραφεις και ...πως να στο βρε,...τσαμπουκαλεμενα...ή μαλλον κουτσαβακικα...
Μπορω να συνεχισω με τους χαρακτηρισμους με τον ιδιο προκλητικο τροπο που κανεις κι εσυ...
Αντε ...την καλημερα μου
Σιγουρα αλλο μηνυμα διαβασες κι αλλο παρεθεσες...............
Παντως οτι θελεις μπορεις να με ρωτησεις.......

Αυτο το ''κουναω το δακτυλο'' εχει πολυ πλακα μα τον Δια.......

Δεν συμφωνεις μαζι μου? οκ!!! αλλα οχι οτι γραφω τσαμπουκαλεμενα!!

Αλλα και τσαμπουκαλεμενα να εγραφα θα ειχα ενα καποιο δικιο διοτι, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑς!!!!!! Και τωρα καλουμαι ΕΓΩ να πληρωσω ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ!!!! Τοοοοοοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε αυτο? Ρωτηστε οποιον οικονομολογο θελετε γιαυτο, ρωτηστε καποιον που δεν βλεπει τοσο συναισθηματικα κοντοφθαλμα αλλα καποιον που εχει γνωσεις οικονομιας!!!!

Το ''μου παιρνουν το σπιτι'' δεν μου λεει τιποτα αφου εχω υπογραψει να το κανουν αν δεν πληρωσω οποιαδηποτε κι αν ειναι η αιτια που δεν πληρωνω...........
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2013, 15:57
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Γιώργο νομίζω το παρατραβάς.

Δεν έχουν όλη την τύχη να πουλήσουν περιουσία για να αγοράσουν κάτι άλλο. Δε μπήκαμε επίσης όλοι σε κομματικούς μηχανισμούς για να δούμε τη βρωμιά από μέσα. Με το να "ειρωνεύεσαι" συλλήβδην όσους πήραν δάνεια χάνεις το μέτρο. Το να μειδιάς με τον "πόνο" του άλλου δεν κερδίζεις κάτι.
...... σκέψου τι γράφεις φίλε.....

Σκέψου ότι ξεπέρασες την κρίση επειδή λόγω καλού μισθού είχες στην άκρη. Σκέψου ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν έχουν 5 κατοστάρικα στην άκρη για ώρα ανάγκης, σκέψου ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν ξέρουν πως να βρουν φαγητό για τα παιδιά τους.....

και τελικά ρε φίλε δίνεις την εντύπωση ότι καβάλησες ατελείωτο καλάμι από τη στιγμή που επέστρεψες επαγγελματικά σε αυτό που έκανες.... δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να το κάνουν και σίγουρα δεν είναι όλοι άχρηστοι.....

τέλος πάντων, δε γράφω περισσότερα, δε θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας πάλι!

Καλή Ανάσταση

Last edited by ortho; 02-05-2013 at 16:04.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2013, 16:15
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο

εσωτερικες υποθεσεις φορουμ εδω!!!!!!
παρακαλειστε ολοι που παιρνετε μερος στο θεμα σε συναντηση με κεντρικο ομιλητη τον κυριο αδωνη γεωργιαδη
προς επιλυση των διαφορων στις αποψεις θα μοιραστει τραχανας και γλυκος και ξυνος
ενδυμα απογευματινο
μεινετε συνδεδεμενοι για τα περαιτερω
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης