|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Τα καινουργια μου πασχαλιατικα παπα...μπηκαν! 1200+ ευχαριστώ στον Νίκο (Περιστερα) και στο Νίκο (Λεοντόκαρδο). Εβαλα αυτα: ελα τωρα που δεν τα γνωριζετε? Δεν εβαλα τα Michelin Pilot 3 τελικά γιατί: 1. Ειναι αυστηρά μονο για On 2. Αυτή τη στιγμη είναι σε ελλειψη (μαλλον μεχρι την αλλη εβδομαδα) |
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα σου στέλνω πμ για καινούργιες παντόφλες.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα αποφάσισα ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για νέα λάστιχα!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μετά από αρκετές μέρες και μία ακύρωση ραντεβού κατάφερε η μηχανή να φτάσει (μέσω ενός φίλου), στον Περιστερά για την αλλαγή των ελαστικών.
Οι εντυπώσεις του φίλου μου (και κατ' επέκταση και οι δικές μου), για την εξυπηρέτηση είναι οι καλύτερες. ΑΨΟΓΟΙ και οι δύο εμπλεκόμενοι (Περιστεράς και Λεοντόκαρδος). Πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δύο Νίκους αλλά και σε όλη την παρέα του Forum για την οργάνωση και τις δυνατότητες που μας παρέχουν. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! |
|
|||
|
|||
Μόλις φόρεσα για μία ακόμα φορά τα λαστιχάκια στο μηχανάκι μου Metzeler Tourance EXP.
Ένα ευχαριστώ στον Νίκο τον εδώ και στον Νίκο τον εκεί. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μαριο σορρυ αλλα τωρα ειδα το ποστ σου...
μαλλον λιγο αργα αφου εβαλες τα ΧΡ... παντως εγω ειμαι ενθουσιασμενος ιδιαιτερα μετα την βολτα της κυριακης οπου τα δοκιμασα αναγκαστικα και σε οφ ροαντ δικαβαλος! οσο για τα κρατηματα στην ασφαλτο δεν το συζηταω καν σε σχεση με τα ΧΡ που φοραγα πριν...μου δεινουν την εμπιστοσυνη που μου ελειπε οσο ειχα τα ΧΡ σε καλα πλαγιασματα με ασφαλτο αμφιβολου ποιοτητας.... |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά ακούω καλά λόγια για τα PILOT 3 της MICHELEN αλλά η ίδια η MICHELEN προτείνει τα ANAKEE για τις ΒΜW R1200 GS...
Πες οτι αποφασίζω για τα PILOT 3 ... Ξέρει κανένας αν αντέχουν πεζοδρόμια όπως τα METZELER EXP ή θα μου κοπούν με την πρώτη??? |
|
|||
|
|||
Κι εγώ ετοιμάζομαι σιγά σιγά... και δε θέλω πάλι EXP... Σκέφτομαι σοβαρά τα Pilot Road III αλλά ο Νικόλας μου έβαλε στο παιχνίδι και τα καινούρια Dunlop... οπότε το σκέφτομαι...
|
|
|||
|
|||
τα dunlop μου εχουν κατσει στο μυαλο...φοραω anakee και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα Νίκο,
Ενδιαφέρομαι για νέα ελαστικά για το f800gs μου. θα με ενδιέφερε ένα set εκ των τριών 1. BW 501 2. TOURANCE EXP 3. DUNLOP TRAIMAX TR91 Έχω στείλει PM Θοδωρής |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |