|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Συγνώμη που καθηστέρησα να ενημερώσω Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο για το ατελείωτο τρέξιμο να μας εξυπηρετησει όλους |
|
|||
|
|||
Δηλαδή;;; Αφού για να πάρουμε το διαμονητήριο, δε ζητάνε ταυτότητα; Μου ξεφεύγει κάτι; Για πες ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
επιθυμεί να συμμετάσχει στο "δικό" μας πρόγραμμα, εν μέρει ή εν συνόλω, στη θέση του Βαγγέλη, ας ενημερώσει το συντομότερο ... . |
|
|||
|
|||
6 και σήμερα.......!!!
|
|
|||
|
|||
καλημερα αδερφια.....μολις σχωλασα απο την δουλεια και ειδα το σημα που ηρθε στην υπηρεσια μου για ανακληση αδειων λογω των ######### ΕΚΛΟΓΩΝ!!!
Ειμαι πολυ ξενερωμενος.....θα παω αυριο στον διοικητη μου να δω τι μπορω να κανω και θα σας ενημερωσω το μεσημερι....εαν θα συμμετεχω η οχι στην εκδρομη.....! Το ιδιο με μενα φυσικα θα ισχυει και με τον φιλο μου που ηταν να ερθει μαζι μου.....αυριο θα γνωριζουμε καλυτερα.... |
|
|||
|
|||
Όχι ρε παιδιά, δε το πιστεύω. Μετά από τόση διαδικασία που περάσατε, να μείνετε έξω; Για δείτε τι μπορεί να γίνει ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν παρεις τηλέφωνο στο γραφείο προσκυνητών κάνε πρώτα την ερώτηση εάν θα στο αλλάξουν γιατί παίζει κάτι διαφορετικό τον τελευταίο καιρό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ασε το ίδιο πάθαμε και εμείς που είχαμε κλείσει από το Δεκέμβριο για 06/05/2012 τρελλή τύχη και τώρα τρέχουμε να τα αλλάξουμε! Για €80 εκλογικό επίδομα τώρα πλέον λέμε να τους τα δώσουμε να πάνε να ........ |
|
|||
|
|||
Κύριοι δυστυχως πηγα στο Διευθυντη και όπως καταλαβαίνεται πήρα τον Πουλόπουλο......το ίδιο ο φίλος μου συνάδελφος που ήταν να ταξιδέψουμε μαζι απο Πάτρα!!!
Να τους κάτσει στο λαιμό τα λαμόγια #### τις εκλογές τους...... Οπότε με διαγράφεται απο την λίστα,όπως και απο την κρατηση στο ξενοδοχείο....ήδη πήρα και ακυρωσα τα διαμονητήρια μας.... Σας εύχομαι να περάσετε τέλεια και καλό Πάσχα σε σας και τις οικογένεια σας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
O Πειρασμός έχει απλώσει τα "χέρια" του, στην ομάδα μας, και προσπαθεί με χέρια και νύχια, να μας αποδεκατίσει!!! (Το ίδιο έκανε και σε μένα, πέρισυ, όταν έφαγα στο κεφάλι, την μπάρα των διοδίων στα Τέμπη, αλλά δεν του πέρασε, εγώ πήγα) Μάλλον πρέπει το καλοκαίρι να φτιάξουμε και ένα δεύτερο group επισκευτών!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |