|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS trOFFy 24-25-26/5/2013
Απόσπασμα:
edit: α τωρα καταλαβα απο τα κινητα εννοεις για να το φτιαξω μισο! Last edited by jmar; 04-06-2013 at 16:20. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν το βλεπω απο το κινητό. ......
|
|
|||
|
|||
Τωρα οκεικ!!
Τα τραγουδια που εχει μεσα φταινε και το μπλοκαρουν, εβαλα οτι δεν ειναι τα δικαιωματα δικα μου, αν με πανε μεσα να ξερετε ποιος με πηγε και να μου φερνετε σοκολατες στην φυλακη (δεν καπνιζω ) |
|
|||
|
|||
Ότι και να πώ θα είναι λίγο.
Μπράβο σας πάνω απ΄όλα για την φοβερή παρέα και συνεργασία που είχατε σε όλη τη βόλτα γιατί σίγουρα τόσες μηχανές σε τέτοια μέρη δεν σηκώνουν γκρίνιες και λάθη. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο καταπληκτικά αν και το να τα περπατάς είναι σαφώς πολύ πιο διασκεδαστικό. Σίγουρα τα μέρη που έχουμε δίπλα μας μπορούν να μας προσφέρουν μεγάλες στιγμές αρκεί να τα επισκευτούμε και μπράβο σας που το κάνατε. Πάντα τέτοια εύχομαι και ελπίζω σύντομα να είμαι και εγώ μέσα σε μια τέτοια εξόρμηση! |
|
|||
|
|||
Σαν αποφώνηση με φαίνεται θα είναι η παρουσίαση των δικών μου φωτογραφιών για το 1ο GS trOFFy, με άρωμα Βολιώτικο και συντροφιά Λελικη σε αυτό το απίστευτο 3ήμερο που όλοι όσοι το βιώσαμε θα αργήσουμε να το ξεχάσουμε...
Παρασκευή και το ραντεβού με τους Λέλους δόθηκε εκεί που τρέχουν τα νερά στη Καλαμπάκα. Φιλιά, αγκαλιές,..,λέλικα πράγματα δηλαδή ,και χωρίς να χάνουμε χρόνο καβαλήσαμε και φύγαμε για Μέτσοβο-Τ.Λ. Αωού-Βοβούσα. Στο δρόμο για τον πηγαιμό μια άτυχη στιγμή του Tolhs θα του στερούσε το υπόλοιπο του 3ημέρου, από οδηγικής πλευράς μόνο (ευτυχώς). Φαρμακείο και εργαλειοθήκη μας έβγαλαν από μπελάδες Το υπόλοιπο της Παρασκευής κύλησε κατά τα γνωστά,. Αγκαλιές, φιλιά με τους υπόλοιπους τρελιάριδες στο καταφύγιο της Βοβούσας, τσίπουρα προβατίνες,..,μπίρες.,.,.,. Σάββατο!!! Ωωωω ΝΑΙ! Απίστευτη ημέρα από κάθε άποψη! Το 1ο GS trOFFy ήταν γεγονός! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Άλεξ για το περιεκτικότατο και πλουσιότατο φωτορεπορτάζ!!!
|
|
|||
|
|||
Σούπερ Αλεξ!!
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||