|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Εμένα μου τα χαρίζει.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλικά Παναγιώτης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμάν !!! Πες μου την αλήθεια να τη μάθω κι εγώ ... |
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Mηπως η ερωτηση εγινε βιαστικα? Το καταστημα λεει καθαρα.RT απο 290 εως 325 ευρω. Δηλαδη να μη το συζητησει?Το ποια κανουν ποσο και τι προσφερουν? Μερικες φορες καλυτερα να διαβαζεις και μετα να γραφεις (αναφερομαι σε ολους μας αγαπητε) Υ.Γ.Εδω δεν υπαρχει Διοικησις!Μπερδευτηκες με κατι παρομοιο μαλλον |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν έκανες/εκάνατε τον κόπο να δεις/δείτε κάποια ποσταρίσματα παραπάνω, θα είχες/είχατε διαβάσει την από 07.03.2012 δυσαρέσκειά μου για την επιπλέον χρέωση που μου έκανε το συγκεκριμένο κατάστημα, επειδή πλήρωσα με πιστωτική κάρτα. Τότε πέρασε αβλεπεί και στα μουγκά. Κανείς δεν μίλησε. Τώρα γιατί όλοι κόπτονται για την ερώτησή μου επί της πιθανής διαφοροποίηση των τιμών δεν ξέρω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ενα εχει να κανει με κακο χειρισμο του πωλητη και το αλλο με εκφραση αμφιβολιας για την ισονομια αναμεσα στα μελη του φορουμ!! |
|
|||
|
|||
Έτσι ακριβώς !!!
|
|
|||
|
|||
Νίκο θα επιθυμούσα και εγώ αλλαγή ελαστικών
Τύπο μοτοσυκλέτας: R1200 GS '08 Μάρκα/τύπο/μέγεθος ελαστικού: Michelen Pilot Road 3 110/80/19 - 150/70/17 Σου στέλνω και PM... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στα 120 ακουω ρυθμικο θορυβο...και απο 140-150+ εχω λιγο τρεμουλο.... Μιλησα με τον Νικο Περιστερα και ισως ξαναπαω για επιπλεον ζυγοσταθμιση.... Σημειωτεων εχω κανει ηδη 1000+Km Sent from my HTC Desire using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |