|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Νίκο καλημέρα χρόνια πολλά σχετικά με τα διαμονητήρια των παιδιών απο την Κρήτη δεν έχω κάνει κάτι θα πρέπει να τηλεφωνισω για όλους μας
Για επιβεβαίωση Εμείς 06:30 κατεβένουμε απο το καράβι και είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση Αν κάποιοι αναχωρούν απο Αθήνα το πρωι να συντονιστουμε να ανέβουμε παρέα Επειδή τα παιδια είναι άπειρα σε οδήγηση τέτοιων δρόμων θέλω να πηγαίνουμε χαλαρά Ανάλογα το ποτέ θα ξεκινήσουν οι Αθηναίοι βλέπουμε και κάνουμε Τέλος λόγω των ακύρωσαν αν υπάρχει δυνατότητα να μπούμε και εμείς στο καραβάκι των 09:30 διότι σκοπεύουμε να βόλτα δούμε προς Βουλγαρία μεριά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλα να περαστε παντως και αναψτε κ κανενα κερακι κ για μας που δεν ηρθαμε!! καλο δρομο αδερφε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν και δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτις ακόμη για το ταξίδι μου,
από Καρδίτσα προς Ουρανόπολη, μπορούμε π.χ να δώσουμε ένα μεγάλο ραντεβού στα Τέμπη στα παλιά διόδια, σε κάποια καφέ, κατά της 3.00 το μεσημεράκι, και μετά βουρ, πορεία για Αγιο Ορος, από Εγναντία, στροφή προς Ρεντίνα, Σταυρό και στην συνέχεια μέσα από μια όμορφη δασική πορεία, Ουρανόπολη.... |
|
|||
|
|||
Καλημέρα!!!
Μετά την αποχώρηση των 3 απο την ομάδα μας, kostakyriakos-φιλοςkostakyriako-thanoseod παρακαλουμε όπως πάρουμε την θέση τους με την έξοδο των 09:30 Ευχαριστω Mark-Το νού σόυ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να φύγετε με των 06:30 Ευτύχη.Με το θέμα αναχώρησης είχαμε πει με τον φίλο μου και τον Άκη να φύγουμε νωρίς για να πάμε σε κάτι συγγενείς του φίλου μου Λαμία αλλά οριστικά δεν ξέρουμε ακόμα το βλέπουμε.
Νίκο(Fuji)αν μπορείς φτιάξε την νέα κατάσταση να ενημερώσω την εταιρία.Αν δεν μπορείς οκ το βλέπω εγω..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Bill για δείτε το με τον Ευτύχη πώς θα γίνει.
|
|
|||
|
|||
Η ομαδα tarkas παραχωρει την προτεραιοτητα στον Ευτυχη,γιατί το κοινοποίησε πρώτος θα κάνουμε ατομική προσπάθεια απευθείας με την Μικρο άθο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Γέροντας εμίλησε με εταιρεία.. εχει ήδη γίνει κράτηση σαν ιδιώτης για 3 ατομα για έξοδο απο την μονή αγιου παυλου στις 22/4 στις 09:30 το πρωί Μαρκ!!! με τα νέα δεδομένα μήπως τελικά βγαίνουμε ΟΛΟΙ το πουρνό |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Άρα έχουμε και λέμε,Δημήτρης,Ευτύχης και Μάνος προωθούνται με των 09:30 που σημαίνει ότι με των 12:30 δεν έμεινε κανένας.Μας μενούν να δούμε τι θα κάνει ο Νίκος (Fuji)για να είμαστε όλοι παρέα.Θα ενημερώσω αύριο την εταιρία για να μην καταλάβουν ότι ο Vasorfa που έκλεισε είναι από την παρέα μας και μου βάλουν χέρι -DHMHTRHS- προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 5. Eftixis 09:30 - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 6. manosCB - προορισμός Θεσσαλονίκη - έξοδος από ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |