|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Μπραβο και παλι μπραβο! |
|
|||
|
|||
Σήμερα έβαλα χωμάτινα παπά φύλαξα τα METZELER TOURANCE EXP και έβαλα στον Περιστέρα τα Continental TKC 80. O κος Περιστέρας άψογος στην εξυπηρέτηση φοβερός επαγγελματίας και απίθανη τιμή 220€ με τοποθέτηση (απο 250€ χωρίς την έκπτωση του forum ). Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ) αλλά και το GS FORUM για τις ειδικές τιμές.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έτοιμος για βόλτα Πέτρο |
|
|||
|
|||
Μέσα Ανδρέα για να μην ξεχάσουμε ότι μάθαμε
|
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε, καλημέρα
θέλω κι εγώ Βridgestone BW501-502 για το R 1200 GS Αdventure μου Ευχαριστώ --M-- |
|
|||
|
|||
Καλημέρα, Κ.Νίκο στέλνω πμ για tourance για τη καλή μου...
|
|
||||
|
||||
Ο έμπορος ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται, να ενημερώσω ότι σήμερα ο κ. Περιστεράς - ως άριστος επαγγελματίας - μου αντικατέστησε δωρεάν τον RDC αισθητήρα (που του πήγα) στο GS μου ως ένδειξη καλής θελήσεως που αλλάζω τα λάστιχά μου σε αυτόν. Και μάλιστα παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας που είχε και ενώ πλησίαζε η ώρα που κλείνει.
Εύγε!! |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κ.ΝΙΚΟ,ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ MΠEMΠA MOY [R1200GS '09 ].ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα, να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά το Λεοντόκαρδο και το GS Forum καθώς επίσης και το Περιστερά για την άψογη και επαγγελματική του συμπεριφορά.Η μπουμπού μου απέκτησε καινούρια παπά και είναι έτοιμη για βόλτες...Άψογος ο Περιστεράς όπως πάντα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |