|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
+800 |
|
|||
|
|||
Ήταν πραγματικά υπέροχα! Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό που ζήσαμε σήμερα. Ευχαριστώ και όλους τους φίλους και μέλη του gs για το όμορφο κλίμα και την καλή παρέα. Πάντα όρθιοι , καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία!
|
|
|||
|
|||
Τι να πω κι εγώ!; Μιά από τα ίδια! Πετυχημένη διοργάνωση! Είχα πάρει το μπλοκάκι μαζί για να βρω ψεγάδι αλλά ακόμη ψάχνω, γι'αυτό και καθυστέρησα να γράψω. Είδα κι αποείδα και το πήρα απόφαση!
Δεν ξανακουβαλώ μπλοκάκι! Να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τον κόπο τους! Ολους όσους πρόσφεραν δώρα επαγγελματίες και μη! Και να εκφράσω και τις ευχαριστίες μου στον Νίκο Παπαδόπουλο που μας έφερε σήμερα το πρωί με ασφάλεια στο Σοφικό και δε με υποχρέωσε να σκάσω το dakarάκι για να ακολουθώ τις μεγάλες αδερφές! Και για το παγωτό φυσικά που το τίμησα δεόντως! |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια για την εκδήλωση .Ολα ήταν άψογα και η παρέα άριστη
|
|
|||
|
|||
Οι Θεσσαλονικεις στον -παγωμενο-τοπο τους!!
Μια κουβεντα για το καταπληκτικο αυτο τριημερο.. Τα καλυτερα παιδια επανω στα καλυτερα μηχανακια |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε όλους που ασχολήθηκαν για το υπέροχο αυτό event, με αυτό που όλοι μοιραζόμαστε, την αγάπη των 2 τροχών ... Πάντα τέτοια και ..μακρύτερα!!!
|
|
|||
|
|||
Φτάσαμε σπίτια μας ( Πασχαλης Δημήτρης κ εγώ)....
Απλά.....τα τελευταία μας λογια πριν χωρισουμε ήταν!!!!... γιατί ρε γαμ@το να μην ήταν δυο τρεις μέρες ακόμη.... Ώρα για ντουζακι!...κ επανέρχομαι!!!!! |
|
|||
|
|||
Eπιστρεψαμε και εμεις.Θελουμε να ευχαριστησουμε τους διοργανωτες για τις ομορφες στιγμες που μας χαρισανε και με τοσο κοπο οργανωσαν.Επισης στη σκεψη μας και την καρδια μας θα μεινουν οι φιλοι μας απο την Κρητη μεχρι τη Θεσσαλονικη.Και του χρονου λοιπον.
Βαγγελης-Σοφια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και να προλάβαινε να φάει κιόλας ο άνθρωπος... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
moderators,εμπνευστες και οσοι ασχοληθηκαν ενεργα με την εκδηλωση ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ για την οργανωση!!δειξατε για αλλη μια φορα προσηλωση και υπομονη με ολους μας για να γινει ΣΚ μοτοαναφορας- μοτοκουβεντας!
πολλες οικογενειες φετος!!! θαυμαζω που οι μπαμπαδες δεν θαβουν ποτε και για τιποτα το κοινο μας παθος! με υγεια και του χρονου! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |