|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Kυριακή 12/5 ! Εχουμε την αρχή του τέλους, οι ημέρες πνευματικής ηρεμίας, χαλάρωσης & ξενοιασιάς τελειώνουν... Προετοιμασίες για την επιστροφή ! Για μια ακόμη φορά, ο Θεός με αξιώνει να δω την ανατολή του ηλίου από το Αγιο Ορος ! Το φτωχικό μου λεξιλόγιο δεν έχει λέξεις να περιγράψει την όμορφη πανδαισία και την εκπληκτική παλέτων των χρωμάτων που ζωγραφίζονται μπροστά μου ! Ας μιλήσει ο φακό της Nikon μου ... Λένε για την δύση της Σαντορίνης, αλλά μάλλον δεν έχουν δει
την ανατολή ηλίου στο Αγιο Ορος ! Last edited by ARGI; 21-05-2013 at 14:53. |
|
|||
|
|||
Για να πραγματοποιήσουμε την επιστροφή μας, έπρεπε να πάρουμε μικρό πουλμανάκι για Καρυές και από εκεί λεωφορείο πάλι τύπου Κτελ, για Δάφνη... Από κει, το γνωστό μας ταχύπλοο "Σοφούλα", για την φιλόξενη Ουρανούπολη ! |
|
|||
|
|||
Οι αξιόπιστοι της παρέας, δεν αντέξανε ! Τους πήρε ο Ορφέας στην αγκαλιά του και τους νανουρίζει χαϊδιάριακα μέχρι το λιμάνι .... Δελφίνια μας συντροφεύουν στο ταξίδι προς την Ιθάκη μας, που δυστυχώς δεν είχα το κουράγιο να μπω στην διαδικασία της φωτογραφίας... ************************ ... Η τσάντα που κουβαλάω μου φαίνετε πολύ βαριά αυτή την φορά, καθώς είμαι βυθισμένος στις σκέψεις μου και ανεβαίνω την ανηφόρα προς το ξενοδοχείο.... Γιατί τα ωραία να τελειώνουν τόσο σύντομα, γιατί !!!!!!! Αλλά και ο ουρανός δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα !
Απειλητικά σύννεφα μας εκβίαζαν να φύγουμε όσο γίνετε πιο γρήγορα... Σαν να μας έλεγε "δρόμο και του χρόνου πάλι" ! Last edited by ARGI; 21-05-2013 at 16:01. |
|
|||
|
|||
Καθώς γράφω τις τελευταίες γραμμές του οδοιπορικό μου/μας, χίλιες σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου... Γέλια, θάλασσες, χωμάτινες διαδρομές τύπου WRC, σχέδια για το μέλλον, εξομολογήσεις εκ ψυχής, γνωριμίες με Γέροντες, ομιλία με τον Ηγ. Εφραίμ κ.α τέτοια που σου γεμίζουν το "είναι" σου με θετικά συναισθήματα και εικόνες ! Εικόνες που σου δίνουν κουράγιο & πίστη να συνεχίσεις να παλεύεις για ένα καλύτερο αύριο, για ένα αύριο χωρίς εγωισμούς και υλικές υπερκαταναλώσεις.... Αλλωστε οι Αγιοι Πατέρες του Α.Ο "τρέφονται" με ελάχιστα και ζούνε "πλουσιότεροι" από εμάς ..... Και του χρόνου Αγιορείτες μου, να είμαστε καλά να ζήσουμε και να βιώσουμε κι' άλλα τέτοια μοναδικά πνευματικά αγαθά! |
|
|||
|
|||
Μπράβο κοπέλια ταξίδεψα και έγω τώρα νοερά μέσα από τις πανέμορφες φωτογραφίες σας στο περιβόλη της Παναγίας Και του χρόνου να είμαστε καλά μήπως και τα καταφέρω να είμαι μαζί σας
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και του χρόνου φιλαράκι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απιθανο [για αλλη μια φορα] κυριε σκηνοθετα!!!!
|
|
|||
|
|||
Για το φωτογραφικο ρεπορταζ ολων των παιδιων,τι να πει κανεις......
Αλλα αδελφε Αργυριε,και εδω εισαι Master!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
..........Στο Βατοπέδι
Περιμένοντας τον Εφραίμ... ...περιμένοντας το ταχύπλοο για Μεγίστης Λαυρας!! ...... συνεχίζεται!!! Last edited by Billy-Bo; 24-05-2013 at 14:41. |
|
|