|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Νίκο καλημέρα, ενδιαφέρομαι για λάστιχα από "ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ" .Στελνω πμ
Ευχαριστώ!!! |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ GS FOROUM ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ελα ρε ΤΖΑΜ.....TRELAINOMAI!!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλησπερα
Δεν βρηκα τα της διαδικασιας, μαλλον πρεπει να στειλω π.μ. Το σιγουρο ειναι οτι θελω λαστιχα, δεν παει αλλο (ΑΝΑΚΕΕ 2 φανατικα) ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Έχεις pm ...
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους,
Το κατάστημα που συνεργάζεται με το forum κάνει τα αυτονόητα και τα κάνει καλά! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να είναι όλοι οι επαγγελματίες έτσι. Ευχαριστώ λοιπόν με τη σειρά μου το GS forum και τον έμπορο για την προσφορά και την άψογη συνεργασία. Σίγουρα θα ξαναπροτιμηθεί και θα προταθεί! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την ταχύτατη και φιλικότατη συνεργασία
|
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε, είμαι έτοιμος και εγώ για νέα παπά...στέλνω πμ
|
|
|||
|
|||
για σου λεοντοκαρδε ειμαι απο κρητη απο σητεια και τον αλλο μηνα θα ανεβω αθηνα,και θελω λαστιχα.θελω να βαλω τα dunlop sportmax roadsmart ll τα εχει ο περιστερας σε gs 1200?
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα σε ολους!! Ηρθε και η δικια μου ωρα για αλλαγη υποδηματων....οποτε πμ και απο μενα!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |