|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πίτα γύρ(ω)....από τη λίμνη με φλουρί - 17,18 MAΡ 2012
Κοίτα εγώ ξέρω οτι κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα!!!! |
|
|||
|
|||
9 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σοφάκι, έχεις 1000% δίκιο και όσοι δεν το εκτιμούν αυτό, (τον αγώνα που δίνουν κάποιοι ανιδιοτελώς, για να πραγματοποιούνται, όλα αυτά τα ΟΜΟΡΦΑ, που γίνονται εδώ μέσα) τότε είναι ΕΚΤΟΣ "κλίματος"!!! Any way, KEEP WALKING, and don't look back!!! Εάν εμείς περάσανε στο Βόλο μία φορά όμορφα, σας εύχομαι ολόκαρδα, να περάσετε 100 φορές πιο όμορφα... (που είμαι σίγουρος με την καταπληκτική παρέα που έχει μαζευτεί!!) Αλλωστε, το έχεις καθιερώσει Σοφάκι μου,
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποτέ δεν κοιτάμε πίσω Αργύρη μου μόνο μπροστά, χαμογελάμε και πάμε παρακάτω έτσι δείχνουμε και το μεγαλείο της ψυχής μας, είναι τεράστια καλοκαιρινή και με πολύ ζεστή διάθεση. Εννοείται ότι θα περάσουμε καλά γεροί να είμαστε όλοι μας |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ μαζί σας Αργύρη κ Σοφία.... Πολλά σε αυτούς που διοργανώνουν όλο αυτό το γεγόνος!!! τα πάντα έχουν κανονίσει!!!! Από βόλτα για τους "ρομαντικούς"...
μέχρι να μας παίξουν μουσική κ οι ίδιοι..... Last edited by fiona; 07-03-2012 at 14:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι Φιόνα μου έτσι ακριβώς, μπράβο στους ορατούς και στους αόρατους |
|
|||
|
|||
Προκαταβολή ...no-kay.
Kαλή αντάμωση! . . . . . ...μεγάλες ουρές η Εθνική μπάνκ. Θα την εγχειρίσω απόψε -ιδίοις παλάμαις- στον Νίκο-x. |
|
|||
|
|||
Καλή αντάμωση
|
|
|||
|
|||
Ερχόμαστε για να περάσουμε καλά ,κακομοιριές δεν χωρούνε Όποιος ζορίζετε θα του περάσω ρακόμελο σε ενέσιμη μορφή η ακόμα και σε ορό οπότε θα περάσει θέλει δεν θέλει πανέμορφα Όσο για τον καιρό όπου πηγαίνω έρχεται καλοκαίρι να είστε σίγουροι Το καζάνι χθες βράδυ έβγαλε άριστο ρακόμελο μέχρι να το ολοκληρώσω δοκιμή στην δοκιμή με τον Τάκη 04 πέσαμε ξεροί .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 17:42 |
Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 12:19 |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |