|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
το τρεναρισα όσο μπορούσα αλλά τελικά δεν πάει άλλο..οπότε μιλάμε για ελαστικά καθώς κ δισκοπλακες μπρος-πίσω!!
|
|
|||
|
|||
ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GS FORUM καθώς κ στον φιλικότατο Περιστερα για την άμεση εξυπηρέτησή στο δροσερό μαγαζί του!!!
|
|
|||
|
|||
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Λεοντοκαρδο για την πολυ γρηγορη εξυπηρετηση αλλα και στον Περιστερα για τις γνωστες υπηρεσιες που προσφερει. Τελικα εβαλα τα tourance και μπορω να πω πως μεταμορφωθηκε το μηχανηματακι!!
Last edited by Doukakos; 16-06-2012 at 22:24. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα, ήρθε η ώρα μου για καινούργια λαστιχάκια και μένα.
Νικόλα σου στέλνω το pm με τα στοιχεία. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
O έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
GSForum ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τρομερή προσφορά καθώς και τον Περιστερά για τον επαγγελματισμό και την φοβερή εξυπηρέτηση!
|
|
|||
|
|||
Και πάλι, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του GSForum για την άμεση και τόσο φιλική εξυπηρέτηση, και βέβαια και στον Νίκο Περιστερά που για άλλη μια φορά με έκανε να αισθανθώ το "feel like home"
|
|
|||
|
|||
Θέλω και εγω με την σειρά μου μέσα απο το νήμα να ευχαριστήσω το φόρουμ και τον περιστέρα για την άψογη συνεργασία
Εγω τοποθέτησα τα καινούργια Dunlop 2 Έχω την εντύπωση ότι είναι μακράν το καλύτερο άσφαλτινο λάστιχο αφού πρώτα ζεσταθει Ήδη μέσα σε 15 μέρες έχει πάνω του 5000 χλμ Λόγο ταξιδιού |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λογω καλοκαιρινης εξορμησης θα χρειασθω λαστιχακια, Continental tkc 80.Ακολουθει πμ και ευχαριστω, εκ των προτερων.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |