|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ξερεις κατι?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Άμα πίνει ο Χρήστος, δεν ξέρει τι κάνει...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Μου ειπαν πως έφυγε και δεύτερος με τον ίδιο τροπο... Πήρε το τιμόνι στα χέρια, γιατί δεν είχαν πόντους τα καλάμια, τώρα λέει θα βάζουν... Δε ξέρω αν είναι αληθές, έτσι μου είπε ενας γνώστης
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τελικα παιδες ...αυτα που εγραψα στο περιπου παραπανω για το προβλημα που υπηρχε με τα καλαμια ...ειναι στο "περιπου" σωστα!
γραφω "περιπου" ...γιατι τελικα δεν ηταν το μαυρο καπακι πανω στη μπουκαλα που ειχε λασκαρει στο τεστ αλλα καποιο μερος πιο κατω οπως δειχνει η φωτογραφια! το λοιπον ..στο νεο 2ο τευχος του Μotorrad του Μαρτη ...καπου στη μεση ...και ενω περιγραφει γενικως χαρακτηριστικα του LC ...καπου μεσα στο κειμενο στην αριστερη γωνια πανω ,εχει ενα μικρο παραθυρο που αναφερετε στην ανακληση αλλα το περναει στα πολυ ψηλά! εδω βλεπουμε και στη μικροφωτογραφια που παρουσιαζει ...και το σημειο της μπουκαλας που ειχε κολλημενα τα πάσα με Loctite ...τελικα με το εργαλειο που φαινεται διπλα ...σε 4 σημεια το σφραγιζουν και παλι με τον παλιο παραδοσιακο τροπο! ....για να δουμε τι θα γραφει στο επομενο τευχος !.... |
|
|