|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Garage
Καλημερα, θα ηθελα να προτεινω τη χρηση του garage κατω απο τα στοιχεια καθε χρηστη ,ωστε να μπορουν ολα τα μελη να θαυμαζουν την μοτοσυκλετα ή μοτοσυκλετες του, + τις οποιες τροποποιησεις - αλλαγες -βελτιωσεις.
Το στοιχειο αυτο υπαρχει σε forum bmw αυτοκινητων και εινα πολυ καλο. Μερικα ειναι bmwfans.gr, .bmw-motorsport.gr. Sorry αν εχει ξαναειπωθει και δεν το προσεξα! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Garage
Φίλε Χρήστο,
εάν δεν το έχεις ήδη προσέξει, στο προφίλ σου, έχεις ήδη τη δυνατότητα να προσθέσεις τα οχήματά σου. Μια δυνατότητα, που οι περισσότεροι χρήστες την αξιοποιούν εδώ και καιρό ! Και μια που μιλάμε για προφίλ, δεν γίνεσαι λίγο πιο σαφής, γιατί "κάτω απ' τ' αυλάκι", είμαστε πολλοί ! Έτσι για να ξεχωριζόμαστε μεταξύ μας .... . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εγω ειμαι απο πανω απο το αυλακι........
|
|
|||
|
|||
αλλα καθε ΣΚ παω απο κατω..........
|
|
|||
|
|||
Κοίτα μην πέσεις μέσα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εκτος αν εννοεις οτι με μια BMW δεν υπαρχουν πια αυλακια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εννοεί ότι εδώ στο προφίλ μας είμαστε όσο λιγότερο virtual γίνετε και από που είμαστε γράφουμε και τα τηλεφωνά μας γράφουμε και τι δουλειά κάνουμε, όσοι έχουμε ακόμα δουλειά και γενικά υπάρχει ένα κλίμα... κλίμα φιλίας... κλίμα αλληλεγγύης, κλίμα αλτρουισμού, κλίμα Αίγλης, κλίμα cps κλίμα Σαλονίκης κλίμα Σαρτης...κλπολλά όμως κλίμα Uriah κλίμα ανθρώπινο με λίγα λόγια... Μάλλον είμαστε στο κλίμα, μικροκλίμα gsforum.gr Αυλάκια δεν υπάρχουν στα σλικ ελαστικά... όπου αλλού μάλλον θα βρείς.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαρούλη πολύ ποιητική ανησυχία, διακρίνω τώρα τελευταία στα γραπτά σου... Είναι της ηλικίας??? Όχι τίποτε άλλο, απλά να ξέρω τι με περιμένει τις επόμενες δεκαετίες.... |
|
|||
|
|||
Το κλίμα Κρήτης ξέχασες...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
new beba in garage... | jmar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 37 | 02-12-2010 23:32 |
Το ακριβότερο garage του κόσμου!! | HAWK_46 | Κόσμος | 17 | 07-06-2010 21:11 |