|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
δέν παίρνει μπροστά έχοντας την 1 ταχ.
δέν παίρνει μπροστά έχοντας την 1 ταχ. Εχω ρυθμίσει τον διακόπτη της μανέτας του συμπλέχτη,κάνει το κλίκ στην μέση της διαδρομής της μανέτας αλλά και πάλι δέν παίρνει μπροστά,μόνο άν βάλω την νεκρά,λέτε να θέλει αλλαγή δίσκου-πλατώ;
|
|
|||
|
|||
Πρεπει να σου εχει χαλασει ο διακοπτης στην μανετα του συμπλεκτη.
Το ιδιο θεμα εχω κι εγω αλλα δεν εχω αλλαξει διακοπτη ακομη. Κοστος διακοπτη περιπου 25€. Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! Last edited by alx_k; 18-06-2013 at 18:04. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: δέν παίρνει μπροστά έχοντας την 1 ταχ.
Απόσπασμα:
Mάλλον αυτό που σου λέει ο alx |
|
|||
|
|||
Mου φαινεται εχει ρεγουλατορο ο διακοπτης κ ξαναρχεται...
το θεμα ειναι οτι απο τοτε που μου το πρωτοκανε, οσες φορες κ να μου το ρεγουλαρανε στο συνεργειο μετα απο λιγο κανει παλι το ιδιο... κ η μακακια ειναι που δεν εσκυψα να δω ποια βιδα πειραζει κ επανερχεται εστω προσωρινα... |
|
|||
|
|||
Αυτό που είπε ο alx._k ,μου είχε συμβεί στο Dakar , τον άλλαξα κι όλα καλά.
....εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Αυτό αλλάζεις
|
|
|||
|
|||
Μήπως οι ταχύτητες σου κουμπώνουν με θόρυβο και γκάπα-γκούπα;;;;
Πριν αλλάξεις δοκίμασε να ρυθμίσεις τη ΜΑΝΕΤΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ (όχι το διακοπτάκι) έτσι, ώστε να συμπλέκει εντελώς λίγο πριν την αφήσεις εντελώς. και εμένα μου έλεγαν για διακοπτάκι αλλά τελικά ρύθμισα τη μανέτα και εκτός από το ότι απέφυγα την αντικατάσταση πέτυχα και καλύτερο κούμπωμα των ταχυτήτων. Θέλει προσοχή όμως να σιγουρευτείς ότι με τη μανέτα ελεύθερη συμπλέκει εντελώς και δεν μένει μισοπατημένος ο συμπλέκτης. Κάντο αύριο και θα με θυμηθείς!! |
|
|||
|
|||
πως ρυθμιζεις τη μανετα γιατι και εγω το ιδιο προβλημα εχω και αλλαξα το διακοπτακι και τιποτα παλι δεν παιρνει με πρωτη μεσα ....τωρα μου λενε να ελενξουν την καλωδιωση μηπως καπου εχει κοπει.... και οντως οι ταχυτητες μου μπαινουν μονιμα με γκαπ και γκουπ..... βοηθα ειμαστε και ασχετοι ....
|
|
|||
|
|||
Αν κοιτάξεις τη μανέτα μέσα από τη χούφτα, κοντά στην άρθρωση έχει ένα περιστροφικό βιδάκι με 4 δοντάκια. Αυτό παρασέρνει ένα εμβολάκι που ρυθμίζει πόσο πατιέται η τρόμπα του συμπλέκτη.
Η θέση της μανέτας ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ (αν θυμάμαι καλά). Αλλάζει μόνο η διαδρομή που θα πατηθεί η τρόμπα. Εγώ ρύθμισα τέρμα μέγιστη τη διαδρομή και το κιβώτιο έγινε βούτηρο (σαν Χόντα ένα πράγμα) Last edited by Translatoras; 19-06-2013 at 02:15. |
|
|||
|
|||
Έχω την εντύπωση πως αύριο θα θέλεις να με κεράσεις μια μπύρα
|
|
|