|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09
.
Το GS Forum σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του, την Κυριακή το μεσημέρι - 15 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 12:00, στην καφετέρια "PLUS" - Σπ. Παπαγεωργίου 29, στην παραλία Ξυλοκάστρου Κορινθίας. Παρακαλούμε, δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή, για την αρτιότερη οργάνωση της εκδηλώσεως. Σας ευχαριστούμε. Απόσπασμα:
.
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του
MESA
|
|
|||
|
|||
Θα έρθουμε οικογενειακώς.
(2 άτομα και ο πιτσιρίκος). |
|
|||
|
|||
deeep inside for two σι βου πλέ...
|
|
|||
|
|||
χμ!!!τι κερδιζει αυτος που θα βρει το φλουρι?
για να δω αν θα ρθω... |
|
|||
|
|||
Μέσα (τριπλός φυσικά)!!!
|
|
|||
|
|||
Κώστα έλα φίλε και αν το κερδίσεις θα σου κάνω εγώ δώρο ένα από τα πολλά φανάρια που έχω και μπάζουν νερά!Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν ενυδρείο!!!
|
|
||||
|
||||
Καλή η ιδέα σου .... Περιμένουμε τις προσφορές σου .....
|
|||
|
|||
ασε νικο ειναι το μαραζι μου!!!μεχρι τα 7 χρονια κερδιζα συνεχεια!(στημενο)!απο τοτε που αρχισα να στηριζομαι στα ποδια(τυχη)μου δε το ξανακερδισα!
παντως δεχομαι την προσφορα σου θοδωρη να μου δωσεις ενα απ τα φαναρια σου για ενυδριο αν το κερδισω αρκει να εχει και κανα ψαρακι μεσα(κατα προτιμηση καμια τσιπουριτσα η κανα φαγγρι! |
|
|||
|
|||
Και εγώ μέσα διπλός.............
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κάτω απ' την πινέζα του χάρτη της Ευρώπης | gemara | Καλώς ήλθατε | 29 | 15-04-2009 21:37 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |
Το βλέμμα του ροφού | KostasGS | Αστεία Video | 4 | 27-12-2008 23:56 |
Audi A4 Allroad Quattro: Στην Ευρώπη την άνοιξη του 2009 | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 20-12-2008 19:08 |
Το νέο Honda Jazz ψηφίστηκε Αυτοκίνητο του 2009 | teo40 | Αυτοκίνητο | 1 | 14-12-2008 18:21 |