|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κομπιουτεράδες και gadjetάκιδες βοήθεια
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση... Κατά καιρούς έχω ψάξει σε ιντερνετικά μαγαζιά για μηχανάκια και προγράμματα διάγνωσης σφαλμάτων και παρακολούθησης της μοτό μας (κάτι σαν το διαγνωστικό της "μαμάς")
Βρήκα κάποια αλλά ήταν μηχανάκια χειρός και ακριβά Ξέρετε κάτι σε πρόγραμμα να το εγκαταστήσουμε στο laptop και να το jackαρουμε στη φήσα της μηχανής μας για να κάνουμε "τίποτα" στο μηχανάκι μου-μας? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κομπιουτεράδες και gadjetάκιδες βοήθεια
Το εχει ενα φιλαρακι και το παιρνω οταν παω ταξιδι.Συνδεεται με
laptop αλλα και με κινητο με BT και μπορεις να σβησεις επι τοπου τη βλαβη!Οτι προβλημα σου εμφανισει η μηχανη το βλεπεις στο κινητο σου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό που λες κάνει αλλά είναι για να βρίσκει τα λάθη (motronic+ABS)και είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Αυτό που ψάχνω εγώ είναι ποιο εξειδικευμένο βλέπει τη ταχύτητα ροής του αέρα και του καύσιμου βλέπεις στροφές του κινητήρα θέση του TPS και στο τέλος μπορείς να ρυθμίσεις και τους ψεκασμούς τέλεια Το VDSTS κάνει αυτές της δουλειές που θέλω αλλά δεν της κάνει στα BMW και δεν ξέρω τον λόγο LINK:http://www.mectec.nu/tools/vdsts.htm κάτι ανάλογο ψάχνω Last edited by soter3gm; 27-08-2009 at 19:16. |
|
|||
|
|||
πολυ καλο!!μηπως ομως υπαρχει σκετο το προγραμμα που θα μπαινει στο λαπτοπ?βλεπε vag στα γερμανικα μοντελα!
|
|
|