|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γιατρέ μου βοήθεια!
Γιατρέ μου βοήθεια!
- Γιατρέ μου βοήθεια! Το πουλί μου έγινε πορτοκαλί. Ο γιατρός του κάνει όλες τις δυνατές εξετάσεις, αλλά δεν βρίσκει τίποτα το παθολογικό και αρχίζει να τον ρωτάει διάφορα προσπαθώντας να βρεί άκρη: Γ: Μήπως ξεβάφει το βρακί σου; A: Aποκλείεται γιατρέ μου, εγώ μόνο άσπρα φοράω.. Γ: Τότε θα είναι κάτι στο περιβάλον της δουλειάς σου. A: Μπάα γιατρέ μου, είμαι συνταξιούχος και δε βγαίνω από το σπίτι μου.. Γ: Καλά και τί κάνεις όλη μέρα στο σπίτι; A: Ε τί να κάνω γιατρέ μου εργένης άνθρωπος; Βλέπω τσόντες και τρώω γαριδάκια.. --------------------------------------------------------------- Ευτυχισμένος & δυστυχισμένος ταυτόχρονα........... Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας λέει στη σύζυγο: - Πάω στοίχημα π! ως δεν μ πορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο! Και η γυναίκα: - Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό... ---------------------------------------------------------- Σαν ταινία του Αγγελόπουλου ... Μετά την ερωτική πράξη, ο σύζυγος ρωτάει την γυναίκα του: - Σ` άρεσε αγάπη μου; Εκείνη του απαντάει: - Σαν ταινία του Αγγελόπουλου ήταν. - Δηλαδή ξαναρωτά εκείνος: Εννοείς ότι είχε μεγάλη διάρκεια και πάω για χρυσό φοίνικα; - Όχι, εννοώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Γιατρέ μου βοήθεια!
x3
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάτια μου. | Arkas | Βιβλίο | 26 | 29-11-2009 22:57 |
Κομπιουτεράδες και gadjetάκιδες βοήθεια | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 28-08-2009 01:00 |
Γιατρέ μου είναι ανυσηχητικό??? | GSMAN | Χιούμορ | 5 | 20-07-2009 06:44 |
η δικια μου | BATALOS | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 13 | 26-06-2009 00:19 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |