|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Περί ζελατινών
Έχω την ζελατίνα της Kappa, αλλά θέλω να βάλω του Adv, μου αρέσει περισσότερο! Θέλω να ρωτήσω θα χάσω μήπως σε προστασία σε σχέση με αυτήν που έχω? Τις έχει δοκιμάσει κανένας και τις δύο?
Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Περί ζελατινών
Τις είχα και τις δύο σε μια GS ΄05 που είχα παλαιότερα οι διαφορές είναι κυρίως αισθητικές με την adve να προηγείται σε κάλυψη, τριξίματα, ομορφιά και φυσικά τιμή και ένα πρόβλημα μεγεθυντικού φακού που καίει τα όργανα εάν είσαι τυχερούλης όπως εγώ!
Η τιμή αντικατάστασης είναι κοντά στα 400 ευρά καινούργια μαζί με την έξτρα βάση. Το καλό της adve είναι ότι ταιριάζουν καλύτερα μετά να βάλεις και τα πλαινά flaps και ότι δειχνει και είναι μαμα! |
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστώ πολύ Πέτρο, βρήκα μια μεταχειρισμένη σε καλή τιμή και μάλλον θα την πάρω!
|
|
|||
|
|||
Μίπως μπορεί και κάποιος που έχει Desierto να μας πει και εκείνος τη γνώμη του???
|
|
|||
|
|||
Είχα kappa και έβαλα της Adve. Ζελατίνα, μπαρα στήριξης και κάποια λοιπά μπλιμπλίκια που χρειάζονται για να μπει, κάνουν ένα σκασμό λεφτά! Οπότυε αν το έχεις λύσει αυτό το θέμα, προχωράμε στα υπόλοιπα.
Η BMW είναι λίγο πιο κοντή από την kappa αλλά κάνει την ίδια καλή δουλειά στην προστασία από τον αέρα. Προσωπικά όμως με ενοχλεί επειδή κάνει μια μικρή παραμόρφωση στο πάνω σημείο της που μου αλλοιώνει το οπτικό πεδία 5 μέτρα μπροστά μου. Ιδιαίτερα σπαστικό για μέσα στην πόλη που οι παγίδες εμφανίζονται τελευταία στιγμή! Τέλος η BMW έναι "ασφαλείας", δηλαδή δεν σπάει κομμάτια αλλά θρυματίζεται όπως τα παρπρίζ των αυτοκινήτων. Αντίθετα οι περισσότερες aftermarket ζελατίνες σε περίπτωση πτώσεις σπάνε και δημιουργούν επικύνδινες αιχμηρές γωνίες. Στο θέμα αισθητικής δεν αναφέρομαι καθώς είναι γνωστή η παροιμία για την κολοκυθόπιτα........ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις πλαινών βαλιτσών Vario | lycos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 27-07-2011 17:19 |
Στο έλεος των Αλγερινών το κέντρο της Αθήνας-βίντεο | riga | Ελλάδα | 17 | 06-02-2011 19:48 |
Νέος κατάλογος ζελατινών Ztechnik | D_Artagian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 16-10-2010 01:01 |
Κίνδυνος να παραλύσει η αγορά στην μέση των καλοκαιρινών διακοπών | S.T | Επικαιρότητα | 13 | 01-08-2010 03:44 |
Eggart-Έκθεση Πασχαλινών αυγών ! | vellos | Επικαιρότητα | 4 | 16-04-2009 23:43 |