|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σχηματάρι Οκτώβριος 1985
Είχατε πάει ποτέ; Το θυμόσαστε;
Chris CBI? Σπυριδόπουλος; Δεν θυμάμαι ποιος είναι! Όλο και κάτι θα έχετε αγοράσει από αυτόν! κι ο φωτογράφος... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Σχηματάρι Οκτώβριος 1985
Απόσπασμα:
Αυτός είναι που μοιάζει με το κιθαρίστα που ψάχναμε προχθές ....
|
|||
|
|||
Εγώ έχω πάει κανά 2 φορές καθότι κατάγομαι από τη Αυλίδα, το 85 όμως ήμουν 11 χρονών...Δεν κράτησε και πολύ η πίστα όμως..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μορε σαν ποιον μοιαζει σαν ποιον μοιαζει :::::::
|
|
|||
|
|||
Που με πήγες τώρα .... Θυμάμαι τότε πιτσιρικάς κάτοχος ενός SUZUKI ΡΕ 400 από τα μεγαλύτερα δίχρονα εντούρο της εποχής όργωνα όλα τα βουνά και τα λαγκάδια στο νησί με τον τοπικό τύπο φτωχό για την εποχή στην επαρχία μάζευα ότι αφίσες κυκλοφορούσαν μέσα στα περιοδικά για μοτοσυκλέτες και κοσμούσα τους τοίχους από το δωμάτιο μου . Αν θυμάστε τότε μεσουρανούσαν τα SUZUKI RM στις πίστες . Όμορφα και ανέμελα χρόνια και πιο αγνές εποχές. Σε ευχαριστώ προσωπικά για αυτό το ποστ . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιώργο να εισαι καλα μας ταξιδεψες....!!!! Απο τοτε ειχες ενα θέμα με τις φωτο.....!!!!!
Να εισαι καλα....ευχαριστουμε... |
|
|||
|
|||
Μύρισε λέμε διχρονίλα. Απίστευτες εικόνες, πανέμορφες εποχές. Από τότε είμαι άρρωστος με το χώμα. Στο γκαράζ μου υπάρχει μια γριούλα σε άριστη κατάσταση με αρκετές βελτιώσεις από μαμά αλλά πάντα με λουκ μαμά. Είναι το ΙΤ το 490 της Yamaha.
Συχνά πυκνά παίρνω τη γριούλα και αλωνίζουμε. Τις προάλλες για βολτούλα ξεκίνησα στα πέριξ της Πάτρας, ορεινή Ναυπακτία βρέθηκα. Ευχαριστούμε για τις "θύμισες". Last edited by vaska; 10-11-2010 at 09:53. Λόγος: / |
|
|||
|
|||
Τι μου θύμησες.... Τότε προσπαθούσα να τους μοιάσω, και πήγα να κάνω τα ίδια με ένα XL500, μέχρι που έκοψα σκελετό σε κάποιο άλμα...
Αλλες, ωραίες εποχές... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1949-1985 | gsmaniac | Διάφορα | 27 | 22-10-2010 14:07 |