|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
GPS Tom Tom Urban Rider EU (το αφεντικό τρελάθηκε!)
Αγορασμένο 29/10/2010 από Ελληνική αλυσίδα. Έχει μπει στη μηχανή 4 φορές. Το πουλάω γιατί αποφάσισα πως στην Κρήτη δεν πρόκειται ποτέ μου να χαθώ και αν είναι να ξαναπάρω GPS θα πάρω κάποιο χωμάτινο. Εύκολο μενού (ήταν το 1ο μου GPS και το έμαθα αμέσως), αδιάβροχο, συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο, πολύ εύχρηστο ακόμα και με γάντια. Είναι το EU μοντέλο και έχει χάρτες για όλη την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή έχω φορτώσει την Ανατολική Ευρώπη (που έχει και την Ελλάδα) αλλά μπορεί να φορτωθούν και οι άλλοι (περισσότερα εδώ). Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και η βάση RAM για τιμόνι ή μπαράκι (τα σημάδια στις μπάλες του RAM mount και στα παξιμάδια γίνονται την πρώτη φορά που τα χρησιμοποιείς μιας και είναι βαμμένα). Συμπεριλαμβάνονται επίσης διαφορετικές προσόψεις για τον φορτιστή ούτως ώστε να προσαρμόζεται στις διάφορες Ευρωπαϊκές πρίζες. Τιμή (συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών με courier στην πόρτα σας) - 230 € - (το αφεντικό τρελάθηκε λέμε ) Υ.Γ. τα κουκουναράκια δεν συμπεριλαμβάνονται, είναι για το κλίμα των ημερών! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS Tom Tom Urban Rider EU (το αφεντικό τρελάθηκε!)
Καλοπούλητο Γιάννη !!
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο . |
|
|||
|
|||
Προσωπική μαρτυρία και από εμένα, το GPS είναι όντως καινούργιο, δεν έχει κανένα πρόβλημα! Αν ήταν να πάω ταξίδια εξωτερικό θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη!
|
|
|||
|
|||
ε βεβαια,τωρα με τοσο χωμα σε βλεπω για roadbook!
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό GPS και ακόμα καλύτερη τιμή...
καλοπούλητο |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο
|
|
|||
|
|||
Να υπενθυμίσω σε όποιον ενδιαφέρεται πως υπάρχει ακόμα το GPS.
Η Ανατολική Ευρώπη που είναι φορτωμένη τώρα περιλαμβάνει χάρτες για τα εξής κράτη: Και δωρεάν μπορεί κάποιος να αλλάξει ζώνη όσες φορές θέλει αν ενδιαφέρεται να πάει αλλού. Οι διαθέσιμοι χάρτες είναι οι παρακάτω: Λεπτομερής κάλυψη
Μερική κάλυψη
Συνδετικές οδοί
|
|
|||
|
|||
καλοπουλητο γιαννιο.για το κινητο αν ενδιαφερεσαι παρε με ενα τηλ στο 6981770773
|
|
|||
|
|||
καλοπουλητο!!
|
Tags |
gps, rider, tom tom, urban |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
TOM TOM URBAN RIDER | Albatros | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 10-11-2010 21:24 |
TOM-TOM urban rider | diomiles | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 02-11-2010 14:04 |
Σκύλος έσωσε το αφεντικό του καλώντας την άμεσο δράση | skippybi | Ζώα | 5 | 10-12-2009 01:52 |
Σε τι διαφέρεις από το αφεντικό σου? | Alext | Χιούμορ | 2 | 17-09-2009 02:28 |