|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Είναι 90 χρονών ρέκορντμαν και κάνει ακόμη άλμα επί κοντώ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Είναι 90 χρονών ρέκορντμαν και κάνει ακόμη άλμα επί κοντώ
|
|
|||
|
|||
Και άλοι στα 60ήντα τους δέν έχουν τη δύναμη να καβαλήσουν Γερμανικό!!!!!!!!!!!!!
Δίκυκλο εννοώ βέβαια |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ όταν το είχα δει αυτό το video άλλο κόλλημα έπαθα: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (παγκοσμίως).
Δείτε το τελευταίο κείμενο και τα ξαναλέμε. Απαπαπαπαπα. |
|
|||
|
|||
Ο Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ!!!!!!
Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω : - Και γιατί πρέπει να πας εσύ; - Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται; - Εσύ δεν γνωρίζεις καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τι κρύβεις; - Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ; - Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα! - Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια. - Αν βγεις από την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου. - Τι λες; Και η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Τι νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει με σένα και αυτήν τη γριά; - Δεν μπορείς να πας! Τελεία και παύλα! - Μην ντύνεσαι, διότι εσύ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||