|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σημα 2011
Μια ερωτηση και απορια εχω ακουσει οτι το νεο σημα δεν ειναι υποχρεωτικο να το κολησουμε στη μοτο ειναι σωστο ?εχει κανενας καποια τετοια πληροφορια ?........(ακομα δεν το εχω βαλει !!!!!!)
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σημα 2011
Είναι δεν είναι υποχρεωτικό δεν τον εχω βάλει ποτέ τον καραγκιόζη επάνω.Λες και θα σε ελέγχξουν.Εδώ δεν σταματάν καν για ελέγχους.
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ το ίδιο, μόνο στο αμάξι το κολλάω.
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Εγώ το βάζω πάνω στη πινακίδα . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει τέτοια οδηγία... αν θέλει να σε γράψει η τροχαία, σε γράφει!! Απλώς δεν το ψάχνουν τόσο...
|
|
|||
|
|||
Εδώ και πολλά χρόνια το κολλάω στο καλάμι του μπροστινού συστήματος. Ευτυχώς το χρώμα του σήματος είναι παραπλήσιο και έτσι είναι διακριτικό. Το βασικότερο, κολλάει καλά και δεν δειχνει μαδημένο μετά από καιρό
Δυο φορές μου το έχουν ελέγξει. Μια σε ένα μπλόκο σε διόδια - μόνο αυτό ζήτησαν!! - και μια σε απλό έλεγχο στοιχείων μέσα στην πόλη. |
|
|||
|
|||
Το κολλάς και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Εγώ τελευταία είμαι ανήσυχος |
|
|||
|
|||
Καλάμι ή πινακίδα ανάλογα με τη μηχανή που είχα. Βγαίνει το παλιό και μπαίνει το καινούριο.
|
|
|||
|
|||
Εγω παντως το κολλαω στο κρανος,κι ετσι οτι μηχανη και να καβαλησω ειμαι νομιμος!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2011 | Xanthi | Χιούμορ | 12 | 09-12-2010 11:30 |
new 2011 bmw GS R ??? | vasilisvlahakis | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 19-08-2010 23:10 |