|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλη χρονια και καλως σας βρηκα!!!
Να'μαι και εγωωωωω.....ηταν πρωι θυμαμαι...ενα καταραμενο πρωινο του Δεκεμβρη...οταν το τηλεφωνο μου χτυπησε....ντριν ντριν ντριν ξα-να-μα-τα ντριιιιιιιιιν!!!!!...ξαφνου το σηκωνω...και τι να 'κουσω ....ο Nickdour!!!! @#$#%#%#%@$ φτουυυυυυ...και εδω με βρηκε ο τρι#####ρατος?????...."ελα μπες στο καινοργιο φορουμ μας"μου λεει..."ειναι ο μπειξε...ο δειξε...η σαρα..η μαρα..." και το εγω το κακο συναπαντημα του λεω χεχεχεχε.....
και ειδου!!!!!!!!!! μπηκα και εγω...για να του κανω κανω την χαρη δλδ οχι τιποτα αλλο...εχε χαρη που εμεις οι μεγαλοι σταρ εχουμε μεγαλη καρδια αχαχαχαχαχαχα.... Καλως σας βρηκα παιδια!!!!!! μεγαλη μου τιμη να ειμαι και εγω μελος της παρεας της σαρας και της μαρας εεε...ουπς λαθος ολων εσας ηθελα να πω.... Καλη αρχη-χρονια σε ΟΛΟΥΣ!!!!! Υ.Γ. ε εχω και εγω μια μπεμπουλα 1100GS....αυτα..... Υ.Γ 2...α και με λενε Ιγνατιο..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλη χρονια και καλως σας βρηκα!!!
Ιγνάτιε καλωσορίσατε εσύ και το αστείρευτο χιούμορ σου!!!
|
|
|||
|
|||
κωστα εσυ εισαι?????????? |
|
|||
|
|||
Καλός ήρθες Ιγνάτιε καλά να περάσεις
|
|
|||
|
|||
Ουπς ο Ιγνάτιος.
Καλώς όρισες Ιγνάτιε. Μπράβο Νίκο απουσιολόγε δεν πρέπει να έμειναν πολύ στο απουσιολόγιο. |
|
|||
|
|||
Ιγνάτιε καλωσόρισες και πάλι και Καλή Χρονιά...Θα τα λέμε συχνά!
|
|
|||
|
|||
Ιγνάτιε καλωσόρισες.......
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες. Χα, χα, χα, έτσι μπράβο... το γέλιο και τα λεφτά μας λείπουν. Όλα τα άλλα τα έχουμε.
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες και από μένα . . |
|
|||
|
|||
Μμμμμμ,.....τώωωρα δέσαμε. Ποιος τον φώναξε αυτών τον τύπο της Colgate!!! Άσε ρε μεγάλε,....όμορφους είχαμε, οι άσχημοι μας λείπουν.
Που είσαι ρε τρελό αγόρι,...χρόνια και ζαμάνια,...καλώς ήλθες φιλαράκο και θα τα λέμε από δω μέσα, καλή διαμονή. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλως σας βρηκα! | Elina | Καλώς ήλθατε | 15 | 25-06-2009 09:43 |
Γειά σας και από εμένα... | ckalfas | Καλώς ήλθατε | 18 | 11-01-2009 22:39 |
Μάθετε το παιδί σας να μη διαχωρίζει χρώματα και λαούς | leonidas | Πολιτισμός | 15 | 07-01-2009 23:05 |
Καλη Χρονια παιδες.. | nikleve | Καλώς ήλθατε | 22 | 06-01-2009 23:20 |
Γεία σας και Χρόνια Πολλά!!! | Elton | Καλώς ήλθατε | 22 | 06-01-2009 15:04 |