|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές ; | |||
ΝΑΙ, θα με βοηθήσει να ψωνίσω γιατί δεν προλαβαίνω τις υπόλοιπες ημέρες. | 3 | 2.68% | |
ΝΑΙ, ελεύθερη οικονομία έχουμε, ας καθορίσει μόνη της τα ωράριά της. | 15 | 13.39% | |
ΟΧΙ, μου φθάνουν οι υπόλοιπες 6 ημέρες για ψώνια. | 31 | 27.68% | |
ΟΧΙ, η αργία της Κυριακής, δεν είναι διαπραγματεύσιμη. | 71 | 63.39% | |
Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 112. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Να είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές ;
Με αφορμή το θέμα του Γιάννη, εδώ,
θα ήθελα την γνώμη των μελών μας - καταναλωτών, για την χρησιμότητα ή μη, των ανοικτών καταστημάτων τις Κυριακές. Σε καμμιά περίπτωση δεν επιθυμώ να γίνει πεδίο αντιπαλότητας, αλλά μια δημοσκόπηση για τις ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών. . Last edited by Arkas; 01-11-2013 at 14:44. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές ;
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει το μέτρο αυτό, ειδικά τις μικρές επιχειρήσεις.
Αυτό που μάς λείπει είναι χρήμα και όχι χρόνος. Προσωπικά είμαι εξολοκλήρου αντίθετος με το συγκεκριμένο μέτρο. |
|
|||
|
|||
Ας πω κι εδώ τη γνώμη μου.
Ακόμη κι αν υπάρξει κάποιο μικρό όφελος για τις επιχειρήσεις θα είναι καταστροφή για τις οικογένειες των μικρών επιχειρηματιών και των εργαζομένων. ΟΧΙ! |
|
|||
|
|||
ΌΧΙ !
|
|
|||
|
|||
Αμα δεν εχεις μπικικινια στην τσεπη και 8 μερες να ειναι ανοιχτα εμενα δεν μου λεει κατι... ουτε θεσεις εργασιας θα ανοιξουν ουτε τπτ...
Τσαμπα καιει η λαμπα γατακια!!! |
|
|||
|
|||
Το θέμα της Κυριακής πρέπει κατά την άποψή μου να παίζει μόνο σε περιοχές κατάλληλες πχ τουριστικές, ή έστω αμοιγώς εμπορικές, και αυτό μόνο και εφόσον έχει κέρδος για την επιχείρηση και τους εργαζόμενους, και κατόπιν συναίνεσης με τους καταά τόπους εμπορικούς συλλόγους, επιχειρηματίες, εργαζόμενους
Κατά τα άλλα, δαγκωτό όχι (4η) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εκει φιλε ειναι ουτοσι αλλως την τουριστικη περιοδο!!! |
|
|||
|
|||
Έχεις επιχείρηση ;
|
|
|||
|
|||
Για τους καταναλωτές είναι το ερώτημα Γιάννη.
|
|
|||
|
|||
|
|
|