|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νέα άφιξη!
Νέα άφιξη αν και η λεξη παραπέμπει σε προσγείωση, εγώ ετοιμάζομαι για απογείωση. Μόλις αγόρασα την νέα μου μοτοσυκλέτα και μαζί της ετοιμάζω νέες περιπέτειες. Στη σκέψη μου ήταν πάντα πως η λέξη μοτοσυκλέτα είναι γένους θηλυκού και σαν μια μοντέρνα πάππισα Ιωάννα ετοιμάστηκα να εισβάλω σε ένα ακόμα ανδροκρατούμενο χόμπι. Η αλήθεια είναι πως η αγορά της μοτό ήταν μια απόφασή πολύ γρήγορη αλλά καλά μελετημένη. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον σύζυγό μου (Jefe) αφού η συμβολή του για το άλμα αυτό ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα . Και για όσους δεν κατάλαβαν το δώρο του Αγ.Βαλεντίνου που είχε αναφέρει προχτες ο Λεοντόκαδρος ήταν η νέα μου μοτό.
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέα άφιξη!
καλοριζικη , καλοταξιδι μαζι με τον συζυγο και καλως ηλθες , να περνας καλα και παντα ορθια
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Σύβαρη και καλά να περνάτε με το σύζυγο και τη μηχανή, όπως έκαναν οι Συβαρίτες!
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ..............
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες και καλορίζικη η μοτο!
|
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες και καλά ταξίδια.
|
|
|||
|
|||
Bάνα καλωσόρισες και σαν ''γνήσιο'' μέλος πλέον, στην όμορφη παρέα μας!!!
πολύ καλή επιλογή κάνατε με το roadster και σου εύχομαι καλές και απροβλημάτιστες βόλτες Να το δίνεις και λίγο του Θανάση να χαρεί και αυτός ναί;;; Άντε να σε βλέπουμε και σαν οδηγό στις εξορμήσεις μας τώρα που φτιάχνει ο καιρός... |
|
|||
|
|||
Μπραβο στον συζυγο. καλοριζικη
|
|
|||
|
|||
Καλοριζικη και καλα ταξιδια!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα BMW R1200GS/RT!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 21 | 17-11-2009 01:53 |
Νέα άφιξη | Albatros | Καλώς ήλθατε | 19 | 24-05-2009 23:49 |
Γειά σας και καλή μου άφιξη | skoufakis | Καλώς ήλθατε | 20 | 24-05-2009 23:40 |
H Νέα Bmw S1000rr | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 14 | 08-02-2009 20:03 |
Νέα άδεια κυκλοφορίας? | GS_maniac | Απαραίτητα έγγραφα | 11 | 05-01-2009 23:54 |