|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αντικατάσταση ελαστικών
Καλημέρα φιλαράκια θέλω να αλλάξω λάστιχα και δεν μπορώ να βρω τα Michelin Pilot Road και μου πρότειναν σε ασφάλτινα το Dunlop TR 901 και τα Brigestone 501-502. Τα έχει δοκιμάσει κανένας; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατάσταση ελαστικών
Καλημέρα φίλος
Βάζεις τα Dunlop TR91 με κλειστά μάτια και θα με θυμηθείς.... |
|
|||
|
|||
Λάμπρο καλημέρα βλέπω ότι κοιτάζεις ασφάλτινα,βάλε στα υπόψιν τα Michelen Anakee έχω ακούσει τα καλύτερα για μαλακή ασφάλτινη γόμα.Εγώ που φοράω τα Tourance ναι μεν είναι σκληρά αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.....
|
|
|||
|
|||
Exω τα anakee 2 εδω και 16500χιλ και δεν εχω προβλημα.
|
|
|||
|
|||
καλη χρονια σε ολους .για εμενα και μετα απο Metzeler -Pireli-brigeston -metzeler τωρα εχω τα DunlopTR91 δεν τα αλλαζω με κτιποτε .Παντα για το δικο μου στυλ οδηγησεις .Εχω Gs1200.καλα χιλιομετρα οτι και να διαλεξεις .
|
|
|||
|
|||
ANAKEE 2 τα είχα κ εγώ στη μικρή
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ πολύ φιλαράκια για την άμεση ανταπόκρισή σας.
|
|
|||
|
|||
Λάμπρο ANAKEE 2
|
|
|||
|
|||
μετα απο 2000 χλμ,με τα dunlop......νομιζω οτι ειναι αρκετα καλο λαστιχο,με καλη ποιοτητα κυλησης και καλη συμπεριφορα στο βρεγμενο..
μου θυμιζουν πολυ τα brigestone.. αλλα νομιζω οτι εσυ ταξιδευεις και τα χλμ που κανεις ειναι ασφαλτινα....αν τα λεω σωστα,βαλε τα PIRELLI SCORPION!!!!!!!τα καλυτερα λαστιχα που εχω δοκιμασει εγω......τρωγονται πιο γρηγορα απο αλλα,αλλα κρατανε παντου και τελεια... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure! | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 09-12-2010 22:20 |
Οδηγός ελαστικών | Tigas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-07-2009 23:05 |
Περί ελαστικών | leonidas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2009 02:16 |
Αντικατάσταση Πινακίδων κυκλοφορίας..., λόγω κλοπής ή απώλειας ή φθοράς ή καταστροφής | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 06-04-2009 19:40 |