|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κατάληψη της Υψούς..
Προκήρυξη τριμελούς για Κυριακή 2 Μάη
7.30 Συνάντηση στη γιάφκα του "Πάνθηρα". Πρώτη δοκιμασία για τους μαζόχες συμμετέχοντες: "το μαρτύριο της τυρόπις". 8.00 αναχώρηση σιγούλια-σιγούλια για εθνική οδό. Δεύτερη δοκιμασία "τήρηση ορίου ταχύτητας" Διαδρομή Αθήνα - Κόρινθος - Λεβίδι -Βυτίνα -Πυργάκι -Ελάτη Κάτι λιγότερο από 200 χλμ Στην Ελάτη στάση για πραγματικό καφέ και πρωινό στον ξενώνα "Ελάτη". Μετά τον "ανεφοδιασμό" μέσα από το ελατοδάσος του Μαινάλου σε μια ασφάλτινη και πολύ όμορφη διαδρομή καταλήγουμε στην Υψούς (Στεμνίτσα). Από εκεί και μετά σβήνουμε τα GPS και αναλαμβάνουν πιό αξιόπιστα όργανα: Το στομάχι για το πού θα φάμε, το μάτι για το τι θα φωτογραφίσουμε και ο υπεράνω όλων κ@λ@ς μας για το που θα σταματήσουμε. Στόχοι Στεμνίτσα, Μουσείο Υδροκίνησης, Δημητσάνα, Μονή Φιλοσόφου, Λούσιος, Μπαρουτόμυλοι, ντόπιες ταβέρνες, κρασάκι κλπ Όσα προλάβουμε. Επιστροφή από Βυτίνα για απογευματινό καφεδάκι και γλυκό.. Η τριμελής δηλώνει φανατικά ανοργάνωτη και το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι όμορφη διαδρομή στη φύση και παρά φύσιν μεζεδοκατάληξη. Όλα τα άλλα είναι αβέβαια.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατάληψη της Υψούς..
Νότη άμα κατέχεις την Ιατρκή όπως το γράψιμο τότε έχεις λαμπρό μέλλον. Λοιπόν κατά 90% είμαι μέσα θα το σιγουρέψω αύριο αφού κανονίσω για το ποιός κρατήσει τα πιτσιρίκια, (η Ξανθή έχει μάθημα). |
|
|||
|
|||
Ωραίος...
Για να το δούμε το θέμα... σιγούλια σιγούλια.. |
|
|||
|
|||
ο ξενωνας ελατη απιστευτος!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η δευτερη βολτα που εκανα με την νεα μου κουκλα ηταν να παω στην Τριπολη στον φιλο μου Τηλεμαχο και να παμε μια βολτα προς Βυτινα. Στα μεσα περιπου της διαδρομης σταματησαμε σε μια εκκλησια που ομοια της δεν εχω ξαναδει! ειναι σκετη απολαυση οπως και ολο το τοπιο γυρω της! θα μπορουσατε να την επισκεπτειτε. Το ονομα της νομιζω Αγ. Ευτυχια! μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω αλλα δινω εξετασεις ειδικοτητας και...κωλυομαι!
Σας παραθετω λιγες φωτο... Καλες βολτες! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 30-04-2010 at 09:37. Λόγος: Αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών σε 800 Χ 600 pixels ! |
|
|||
|
|||
Γιατι ρε γμτ μου βγαινουν τεραστιες οι φωτο?
|
|
|||
|
|||
Μπορεί να συνδιάσω την εκδρομή με υποχρέωση , οπότε κατά 91% μέσα κι εγώ μέχρι και το φαγητό. Θα χάσω το γλυκάκι ......
Υ.Γ. η γιάφκα του Πάνθηρα είναι στο Περίπτερο??? ....ή απαγορεύεται να το πούμε??? |
|
|||
|
|||
Φίλε yamdoc την πρώτη σου φωτό που τράβηξες πριν απο 1 εβδομάδα με τη SONY σου είναι διάσταση 3264x2448!!! ...πριν τις ποστάρεις αν τις μετατρέπεις σε 800x600 είναι μιά χαρά!!!
...sorry για το spam!!! |
|
||||
|
||||
...γιατί τις ανεβάζεις σε πολύ μεγάλη ανάλυση (3224 Χ 2448) ....
Ok .... διορθώθηκαν ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |