|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
...αυτοί που θυμούνται πανάρχαια θέματα χωρίς λόγο.
Βασικά με λόγο (εμφανώς) το να αυξήσουν το post count τους.
Παιδιά δεν έχει βραβείο. Προφανώς ένα παλιό θέμα που ασχολείται με κάτι που σας ενδιαφέρει να πείτε κάτι νέο (ή να ρωτήσετε κάτι νέο πάνω σε αυτό), καλά κάνετε και το "ξεθάβετε". Αλλά αυτή την ανάγκη του να καλωσορίσετε πχ. κάθε έναν που έχει μπει το τελευταίο τρίμηνο και τον... είχατε ξεχάσει (και έχει ξεχάσει και εκείνος πια το θέμα με τα καλωσορίσματα), είναι οκ... λίγο αστείο. Ακόμα "χειρότερο" (πιο αστείο) είναι αυτοί που διαβάζουν ανέκδοτο γραμμένο... πέρυσι για να προσθέσουν τα... χαμογελάκια τους. Εντάξει τώρα μάθαμε και εμείς ότι γελάσατε με το περσινό αστείο φέτος. Μετά έχει... πολιτιστικό ενδιαφέρον, το να γράψει κανείς σε ένα πανάρχαιο θέμα (μπορεί καν να μην ισχύει) μόνο και μόνο για να πει "συμφωνώ" ή ή τέτοια. Τουλάχιστον για μένα (τον παράξενο) αυτά, δεν ξέρω μπορεί άλλοι να το βλέπουν αλλιώς. Καμιά φορά λέμε κάτι "για να το πούμε" (μπορεί να μην προσφέρει πολλά στη συζήτηση), το κάνω φυσικά και εγώ. Αλλά τα παραπάνω είναι ανώτερη φάση. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...αυτοί που θυμούνται πανάρχαια θέματα χωρίς λόγο.
Υπάρχει πουθενά διαγωνισμός post count???? Και τι θα γίνει αν εσύ έχεις περισσότερα ποστ από μένα??? Χαρακτηρίζεται αυτόματα αυτός που έχει πολλά ποστ σε σοφότερο εκείνου που έχει λιγότερα???
Μη χαλιέσαι για τέτοιους λόγους δεν αξίζει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ισχύει ότι λέει ο Βασίλης παραπάνω, αλλά υπάρχει και μιά άλλη παράμετρος-διάσταση.... Πολλοί χρήστες λόγω, κύρια, απειρίας δεν διαβάζουν την ημερόμηνία δημοσίευσης του-ων θεμάτων και των απαντήσεων με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να φαντάζει σε ένα πιο εμπειρο χρήστη, τουλάχιστον άκαιρη.... Πάντως κάποιες τέτοιες ανασκαφές, οδηγούν πολλές φορές σε ευχάριστες θύμισες... Edit, για να προσθέσω και τούτο: Σε αυτό το φόρουμ σε αντίθεση με άλλα γειτονικά και ιδίου ενδιαφέροντος φόρουμ δεν είναι υπό διωγμό το up ούτε αμαρτία το post count.... Ασχετο αν αυτή η ελευθερία που μας παρέχει η διεύθυνση του φόρουμ γίνετε αντικείμενο εκμετάλευσης από διάφορους, αδιάφορους, "συνφορουμίτες" Last edited by siraxanz; 07-08-2012 at 14:36. |
|
|||
|
|||
θα συμφωνησω απολυτα με τον nls.
|
|
|||
|
|||
Θυμήθηκα το παλιό ανέκδοτο...
Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;
|
|
|||
|
|||
Vaska, ακριβώς δεν υπάρχει... διαγωνισμός.
(αν είναι κάνω πολύ κακό με τα τεράστια διαλείμματα μηνών που κάνω - ή που διαλέγω ποια thread να διαβάζω αντί να τα διαβάζω όλα - όλο και κάτι θα έγραφα παραπάνω) Siraxanz, σωστό, δεν διαφωνώ, ούτε στην πραγματικότητα "μου τη δίνει" (όπως λέει το section), απλά όπως το χαρακτήρισα είναι αστείο. Κι όμως μερικές φορές γίνεται επίτηδες... (κρα κάνει σε κάποιους) yns, καλό (και δεν το ήξερα κιόλας) - τόσο μα τόσο βγαλμένο από τη virtual ζωή μας Last edited by NLS; 07-08-2012 at 15:21. |
|
|||
|
|||
Θυμάμαι κάποτε ένα παλικάρι έψαχνε για λεβιέ ταχυτήτων σπαστό από DR 650. Είχα έναν περισσευούμενο και του έγραψα να μου στείλει πμ την διεύθυνσή του να του τον στείλω. Ο άνθρωπος μου έστειλε πμ μ' ευχαριστίες αλλά μου είπε ότι έχει πουλήσει τη μηχανή εδώ και 1 χρόνο. Ξανακοίταξα την ημερομηνία του ποστ και ήταν 2 χρόνια πριν.
χαχαχαχαχα και θεωρούμε κι έμπειρος στα φόρα μιας και γράφω σε διάφορα τουλάχιστον 7 χρόνια. Εν κατακλείδι άσε αυτούς που θεωρούν τον αριθμό των ποστ σημαντικό να χαίρονται , άσε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους "έχω απάντηση και άποψη για όλα" στην απέξω και ασχολήσου με τους σοβαρούς σε κάθε φόρουμ και προ πάντων μη χαλιέσαι για χαζά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα βάζω και ας είναι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ονόματα και διευθύνσεις. Και θα τους αναλάβω εγώ.............. |
|
|||
|
|||
Αξιόπιστα;
|
|
|