|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ένα μικρό LAMPF!
Καλημέρα στην παρέα.
Πριν από αρκετό καιρό έβαλα στην μηχανή μου xenon (6000Κ με slim ballast μικρή και μεγάλη σκάλα). Με είχαν προειδοποιήσει ότι ενδέχεται να έχω ένδειξη ότι δεν δουλεύουν τα φώτα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το μόνο κακό ήταν ότι ενώ οι λάμπες ήταν κάτασπρες η ψείρα (φως θέσης νομίζω λέγεται) ήταν κιτρινιάρικο . Το είδε και ο αδερφός μου και μου πήρε δώρο ένα λαμπάκι LED το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα με τα φώτα μου. Τα ίδια έχει βάλει και στην Varadero του και είναι γ@μ@τ@. ΑΛΛΑ ήρθε η παραπάνω ένδειξη. Προφανώς το ρεύμα που καταναλώνουν τα παραπάνω λαμπάκια είναι πολύ λίγο και το βλέπει ο υπολογιστής ως βραχυκύκλωμα. Τώρα τι κάνουμε???. Σίγουρα μπορώ να ξαναβάλω το παλιό λαμπάκι αλλά δεν μου αρέσει. Μπορώ να αφήσω την ένδειξη αλλά πάλι δεν μου αρέσει, άσε που δεν θα ξέρω αν πάθουν κάτι άλλο τα φώτα μου (ειδικά τα πίσω) γιατί θα έχει συνηθίσει το μάτι μου την ένδειξη(LAMPF με LAMPR). Σκέφτηκα να προσθέσω μία αντίσταση σε σειρά με το λαμπάκι για να ξεγελάσω τον υπολογιστή. Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο και αν ναι τι αντίσταση να πάρω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ένα μικρό LAMPF!
Η ψείρα έχει επάνω της κάτι σαν πλακετίτσα; Είναι τα λαμπάκια που βλέπει το canbus...Αν έχει τότε φταίει το canbus του 2005... canbus του 2009 π.χ. τα βλέπει τα λαμπάκια..!
|
|
|||
|
|||
Δεν έχει πλακετίτσα πάνω. Είναι πλαστικά άσπρα (πίσω) με συρματάκια για επαφές.
|
|
|||
|
|||
Ζήτησε με πλακετίτσα για canbus και δοκίμασέ τα...!
|
|
|||
|
|||
Οπότε γλιτώνω και την επέμβαση στα ηλεκτρικά . Αλλά που να βρώ τέτοιο πράμα πάνω στα βουνά . μπορώ να αγοράσω online από κάπου?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για πάρε 210 5441008 Βασίλης - Γιώργος και ρώτησε αν έχουν κι αν μπορούν να σου στείλουν..!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ένδειξη LAMPF..και μετά όλα ΟΚ! | doctor77 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 10-06-2011 13:16 |
Από μικρό κι από τρελλό... | gemara | Επικαιρότητα | 14 | 11-04-2011 20:33 |
LAMPF | morfeas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 12-09-2010 16:36 |
Εχω μικρό στήθος | MARK | Ανέκδοτα | 12 | 17-08-2010 10:17 |
Για τον μικρό Βαγγέλη… | nek21 | Επικαιρότητα | 6 | 15-01-2010 11:11 |