|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θεσσαλονίκη για καφέ 08/09/2010
Η Αθήνα πίνει καφέ . . . Η Αχαία πίνει καφέ . . . Ο Βόλος πίνει καφέ . . . Το Ηράκλειο πίνει καφέ . . . Τα Χανιά πίνουν καφέ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Η Αθήνα ξαναπίνει καφέ . . . Τα Χανιά ξαναπίνουν καφέ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Η Θεσσαλονίκη ήπιε μια φορά και μάλλον την πείραξε γι' αυτό και το "γύρισε" στα τσίπουρα. Απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει περίπτωση να πιούμε καφέ... Γι' αυτό προτείνω μία συνάντηση με ότι θέλει ο καθένας. Τέλει καφέ; Καφέ. Τέλει μπουγάτσα; Μπουγάτσα. Τέλει ποτό; Ποτό. Τέλει μάσεν-πίνεν ρετσίνεν Μάσεν-πίνεν ρετσίνεν. Τί λέτε; Να το ρισκάρουμε να γνωριστούμε, ή καλύτερα όχι, για το φόβο μήπως μαλώσουμε για το ποιος είναι ο ομορφότερος της παρέας; Και αυτοί τη φορά δε θα είστε μόνο τρεις. Θα είναι μαζί σας κι ο κούκος. Ήδη βγήκαν και οι αφίσες: . . . . . . . . . ΥΓ: Προτάσεις για το περιεχόμενο της κούπας και το μέρος... Last edited by nikos-x; 24-08-2010 at 16:24. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για καφέ ?????
Νικόλα, έχω ένα κακό... Δεν λέω εύκολα όχι σε συναντήσεις, καφέδες και εκδρομές!
Αλλά... την Παρασκευή αναχωρώ για τις διακοπές μου! Όσο για το ομορφότερος, κάτσε να με δεις χωρίς κράνος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ότι έχεις μουσάκι, μου αφήνει ελπίδες... για όλα τ' άλλα θα μιλήσει η επιτροπή, μιας κι αυτή τη φορά θα φροντίσω εγώ για τις φωτογραφίες. Αν δώ τα δύσκολα, φωνάζω και τον Kosti Pretederi. |
|
|||
|
|||
και εγω μεσα αρκει να βολευει η μερα και να μην ειμαστε στην δουλεια, ακουω προτασεις και πρωτινω να ανιχτει νεο θεμα για καφε στην Θεσ/νικη!
ΥΓ. γεια σου Νικο! βεβαιως σε θυμαμαι γιατι εγω φορτωνα αυτοκινητο και εσυ εφεβγες για Κρητη με το μηχανακι σου θα τα πουμε απο κοντα! |
|
|||
|
|||
μεσα και γω,αντε να γνωριστουμε και απο κοντα
|
|
|||
|
|||
Παιδια σημερα στην δενδροποταμου και αριστοτελους στον Ευοσμο ειδα μια ξανθια κοπελα πανω σε ενα GS κοκκινο με ενα τριανταφυλλο στο πλαι....Αυτη πρεπει να την κανουμε σιγουρα μελος!!
Ηταν κατι πολυ ωραιο...ομορφη κοπελα με ομορφη μηχανη!! (ποτε θα γινει κανενας καφες?) |
|
||||
|
||||
Με το καλό παίδες ....
|
|||
|
|||
Μπράβο παίδες...έτσι σύσσωμοι πάντα..
|
|
|||
|
|||
Μέσα και απο εμένα αλλά εαν όχι σήμερα, απο εβδομάδα γιατι ΠΣΚ περιμένει η χαλκιδική!
|
|
|||
|
|||
Καλό καφέ καρντάσια!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum, πίνει καφέ στη Βάρκιζα 14/7/2010 | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 90 | 16-07-2010 17:16 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 10:05 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Τι θα λέγατε για εβδομαδιαία συνάντηση καφέ την Δευτέρα αντι για Τετάρτη; | evanslam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 04-03-2010 16:13 |
Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη(11/01/10) - Η πρώτη συνάντηση για το 2010 !!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 10-01-2010 15:43 |