|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure!
Φίλοι μου σκέφτομαι να αλλάξω τις αναρτήσεις στην μοτό μου! Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα φορτωμένος κ νομίζω πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να τις αντικαταστήσω. Η μοτό μου είναι μοντέλο(βέβαια...) του 2007, κ δεν έχει ESA. Έχει κανείς άποψη γιά το θέμα? Μάρκα κ τιμή (εμπρός-πίσω)? Τις έχει αλλάξει κανείς κι έχει άποψη γιά την διαφορά στην οδήγηση σε σχέση με τις μαμίσιες?
Jefe |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure!
....... πάλι στα έξοδα θα μπούμε
|
|
|||
|
|||
Ναι, αλλά θα ετοιμοπόλεμη για την επόμενη μάχη (ταξίδι)............
|
|
|||
|
|||
ποσα χιολομετρα εχεις κανεις αν επιτρεπετε?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θανάση είσαι σίγουρος ότι έχουν ταλαιπωρηθεί? Απ'ότι ξέρω έχουν μεγάλη ζωή! Έχεις παρατηρήσει κάτι? |
|
|||
|
|||
Αναρτηση ολινς, ακομα και ας μην εχουν ταλαιπωρηθει οι δικες σου! Αξιζει ο κοπος! Αν σε ενδιαφερει να ρωτησω. Υπαρχει καναλι επικοινωνιας με τον εισαγωγεα.
|
|
|||
|
|||
ιδέα δεν έχω ........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω κάνει 74,000 km κ όταν είμαι φορτωμένος, τις έχω καταλάβει να τερματίζουν μερικές φορές. Έχω να γράψω αρκετά km βραχυπρόθεσμα, οπότε θέλω να ταξιδεύω ασφαλής. Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάρη καλημέρα. Σίγουρα με ενδιαφέρει κ γι' αυτό ανέβασα το θέμα. Θέλω να μάθω τι κυκλοφορεί στην αγορά κ ποιό είναι το κόστος. Άν μπορείς να ρωτήσεις γιά τις Ohlins, θα ήταν καλό! Jefe |
|
|||
|
|||
Τι έγινε βρέ παιδιά εδώ? Κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τις αναρτήσεις του?
Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
21'' μπροστινος τροχος σε R 1200 GS adventure | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 17-12-2009 11:15 |