|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ο Μιτσαρας και το Κουλούρι... :)
Εεεεε ενα δικιο το χει ο Μητσαρας...
Ο Μητσάρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Δικαστής τον καλεί να απολογηθεί: -Πες μας κατηγορούμενε, τι έγινε το μοιραίο βράδυ; -Το λοιπόν, κύριε δικαστά, βλέπω την μαντμουαζέλ στο πάρκο και τη ρωτάω: 'είσαι για μια βόλτα;', 'αμέ' μου λέει και την πηγαίνω στο πάρκο. Εκεί, περνάει από μπροστά μας ένας κολουρτζής. -Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω. -Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει. ... -Φίναααα! Μετά από εκεί πάμε παραλία μεριά να ακούσουμε τα κύματα να πλατσουρίζουν, πέρα δώθε. Εκεί παραπέρα ήταν ένας κολουρτζής. -Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω. -Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει. -Καλώς! Καθότι πρώτο ραντεβού κύριε πρόεδρε, και ο Μητσάρας, τουτέστιν εγώ, είναι ρομαντικός τύπος, είπαμε να πάμε μια βαρκάδα. Εκεί που νοικιάσαμε τη βάρκα περνούσε ένας κολουρτζής. -Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω. -Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει. -Ξηγημένα! Ξανοιγόμαστε, λοιπόν, κανά δυο μίλια στο πέλαγο, κύριε πρόεδρε και τι μου λέει; -Τι σου λέει άνθρωπέ μου; -Μητσάρα, θέλω κολούρι. Ε! Την γ@μ@ς κύριε πρόεδρε ή δεν την γ@μ@ς? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο Μιτσαρας και το Κουλούρι... :)
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΠΑΝΤΩΣ
ο μητσάρας έφαγε ''κουλούρι'' |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια καλησπερα | Maggellanos | Καλώς ήλθατε | 15 | 12-03-2011 14:02 |
Μια φωτογραφία... | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 16 | 16-02-2011 09:55 |
Τα νέα μοντέλα της BMW στο Μιλάνο | gemara | Νέα μοντέλα BMW | 11 | 10-11-2010 04:10 |
Μιά... βολτούλα!!! | yannis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 30-08-2010 10:44 |
Μιά ματιά στίς παλιές | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 06-09-2009 20:34 |