|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Universal θήκη για εργαλεία και όχι μόνο....
Το θέμα, κανονικά, ήταν για εξοπλισμό μοτοσυκλέτας.... αλλά τελικά περιέχει και αγγελία. Οι admin ας κρίνουν....
Όλα καλά R1200GS αλλά το γεγονός οτι δεν έχει καθόλου αποθηκευτικό χώρο - αυτός κάτω από την σέλα είναι για χαβαλέ - με έχει εκνευρίσει!! Έχω την λόξα και θέλω να έχω ΠΑΝΤΑ μαζί μου ΟΛΑ τα εργαλεία που θα μπορούσαν να μου χρειαστούν. Αναγκαζόμουν και τα φόρτωνα στις αποσκευές μου αλλά όταν έπρεπε να πάω καμιά βόλτα χωρίς αυτές, έμενα ξεκρέμαστος! Πρώτη κίνηση να βρω εργαλεία με όσο το δυνατόν μικρότερο μέγεθος - αλλά χωρίς έκπτωση στην ποιότητα και αντοχή τους. Δεύτερη κίνηση να αγοράσω το τσαντάκι που μπαίνει κάτω από την σχάρα - όχι για gsa. Όλα καλά αυτά αλλά στα πρόσφατα ταξίδια στο εξωτερικό δεν με άφησαν ικανοποιημένο!! Πριν 2 μήνες όμως κατάφερα και έκανα την κίνηση ΜΑΤ!!! Βρήκα από στο διαδίκτυο αυτό: Tool Tube - essential adventure biking accessory.... - Trail Tools and Essentials - Tool Tube - adventure-spec.com: Off-Road Adventure Motorcycling gear,UK,enduro,rally,rallye,touring,rtw,mx Χάζεψα λίγο τις φωτογραφίες και μου μπήκαν οι ιδέες! Το συζήτησα με κάποιους φίλους μου - με τις ίδιες ανησυχίες με εμένα - και παραγγείλαμε μερικά κομμάτια. Οι εντυπώσεις; ΑΡΙΣΤΕΣ!!! Πολύ καλή ποιότητα πλαστικού, στεγανό κούμπωμα, δυνατές βάσεις! Παρακάτω δείτε το πάνω σε 3 διαφορετικές BMW (από Transalp και Varadero θα έχω φώτο όταν βρουν χρόνο οι αναβάτες να ασχοληθούν.... ) R1200gsA (Οι πιο τυχεροί γιατί βιδώνει ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στις μαμίσιες βάσεις των βαλιτσών!!!) σε R1200GS (φοράω βάσεις της Hepco & Βecker. Την έπιασα πάνω στο πλαίσιο της μηχανής) Φαίνεται και το τσαντάκι κάτω από την σχάρα.... Στην F650GS του αδελφού μου (φοράει κάγκελα της Kappa.) Φαντάζομαι πως με την αντίστοιχη φαντασία θα μπορούν να προσαρμοστούν και σε άλλες μοτοσυκλέτες. Έχει το καλό πως είναι διακριτικό - εγώ το έβαψα όλο μαυρο για να μην τραβάνε το μάτι οι κίτρινες εικόνες πάνω του - και στα σημεία που μπάινει, δεν δείχνει καθόλου άσχημο. Στο τελευταίο ταξίδι στην Ιορδανία, άντεξε άψογα σε βροχές, "σκληρές" εντουράδες, σκόνη και πέτρες και ανα πάσα στιγμή είχαμε εύκαιρα και προστατευμένα όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά. Μέχρι εδώ ήταν η άποψη μου από προσωπική εμπειρία... Τώρα και η αγγελία.......... Λόγω λάθους συνεννόησης μας απέστειλαν περισσότερα κομμάτια από όσα θέλαμε και μας ...έμειναν! Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ. τιμή ανα τεμάχιο: 25ευρώ |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Universal θήκη για εργαλεία και όχι μόνο....
Με το θέμα της ασφάλειας, τί γίνεται ;;;;
Κλειδώνει με κάποιο τρόπο ;;;;
|
|||
|
|||
Όχι! Είναι απλά βιδωτό. Για να πω την αλήθεια δεν έχω κοιτάξει αν μπορεί να γίνει κάποια πατέντα. Αλλά όλα τα χρόνια που βάζω πράγματα στο τσαντάκι κάτω από την σχάρα, δεν μου το έχει πειράξει κανείς......
|
|
|||
|
|||
νομιζω οτι εχει και το motorrad κατι παρομοιο?
ebay υπαρχει αυτο?χρειαζεται παντως. |
|
|||
|
|||
ειναι περιττο βαρος και τιποτα παραπανω-αποψη μου-.πλεον η πληθωρα των αισθητηρων και οι τοσες ηλεκτρονικες -μα...κιες που εχουν τα μηχανακια,το μονο που χρειαζεται ειναι μια καλη οδικη βοηθεια.εκτος απ τα βασικα βεβαια.
|
|
|||
|
|||
25e για εναν πλαστικο κυλινδρο νομιζω ειναι πολλα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φάνη τα ηλεκτρονικά είναι σημαντικό κομμάτι της GS αλλά ακόμα είναι υποκατηγορία. Έχει ακόμα πολύ βίδα και παξιμάδι που είναι στη διάθεση μας για πείραγμα........ Άσε που και η εμβέλεια της οδικής είναι πολύ ....περιορισμένη!!! |
|
|||
|
|||
Το είχα δει και εγώ αυτό παλιότερα και μου ειχε κεντρίσει το ενδιαφέρων
|
|
|||
|
|||
Δεν θα έλεγα όχι για ένα τέτοιο σετάκι με εργαλεία μόνιμα επάνω στη μηχανή....
Αλλωστε (εμείς που χρησιμοποιούμε τα καράβια)πρεπει να έχουμε χώρους για extra πράγματα όπως ιμάντες,κλειδαριές κτλ κτλ επιπλέον... Εχω το τσαντάκι κάτω από τη σχάρα με εργαλεία αλλά μάλλον θα αγοράσω το συγκεκριμένο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παντως μου αρεσει πως ο Θανασης το τοποθετησε πανω στο GSA... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
οικονομικά & καθαρά καύσιμα για τα GS μας...και όχι μόνο | ΤΖΩΡΤΖΗΣ | Διάφορα | 22 | 10-03-2010 21:19 |
Διάφορα Αξεσούαρ Για BMW.. και όχι μόνο! | portman | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 19-12-2009 19:23 |
Για τους ταξιδεύοντες ( και όχι μόνο) στο Εξωτερικό | fmargaritis | Info ταξιδιών εξωτερικού | 6 | 20-10-2009 11:34 |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 20:25 |
Χρήσιμα σε κατόχους ARAI (και όχι μόνο) | GS_maniac | Κράνη | 5 | 29-12-2008 18:22 |