|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η Αχαικη παρεα συγκεντρώνεται
Η Αχαικη παρεουλα θα μαζευτεί αυτή την Τετάρτη 21/08/2013 στο Royal Hotel για καφεδάκι κ μπανακι στην πισίνα. Βουτιες κ παρομοιες επιδειξεις επιτρεπονται!!
Last edited by alpe; 19-08-2013 at 20:43. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Αχαικη παρεα συγκεντρώνεται
Μπραβο παιδια με το καλο,καλες βουτιες και οτι αλλο κανετε κεφι...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αντε βρε Μαρια μου λειψατε!!
Thandercats!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμ δεν φταις εσύ! Αυτός ο φιδέμπορας ο μοντερατορας φταίει που σου ανέθεσε 1 (μια) δουλειά κ μας "εκθέτεις" όπως εκθέτουν το επάγγελμά μας "τα άλλα παιδιααααααααααα..." Gay Truckers: Gay Trucker Dating, Chat, Organizations at GayTruckerCentral.com�. Θεολόγεεεεεεεε ρε συ τι γίνεται εκεί στο Αμέρικα; Την "καίνε την βάτα" οι αμαρτωλοί, οι αναίσχυντοι;;;; Στο θέμα μας, είναι παρουσίαση αυτό συνάντησης όπου τα "υποψήφια θύματα" θα πρέπει να πειστούν για τις "ευλογημένες" συνθήκες που επικρατούν σε κάθε μάζωξη στο ξενοδοχείο σου με κορυφαίο χώρο "ανταλλαγής θεολογικών απόψεων" την πισίνα;;;;; Μπορείς να συνέλθεις κ να "προμοτάρεις" σωστά την Αχαϊκή συγκέντρωση;;;;; Ξέρω ότι μπορείς, έχεις την δύναμη, την θέληση κ το ταλέντο... Μη μας απογοητεύσεις Ανακόντα, πιστεύουμε σε εσένα. |
|
|||
|
|||
Δεν μπορω να βάλω περισσότερα διότι θα θεωρηθεί διαφήμιση κ δεν θελω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ρε τη ανακατωστρα ειναι αυτος απο πανω .........
|
|
|||
|
|||
καλο καφεδακι μαζι με πισινοκατασταση να εχετε......
|
|
|||
|
|||
Βρε Θεολογε εσυ ποτε θα εμφανιστεις να σε απολαύσουμε;
|
|
|||
|
|||
θα το κανονισουμε Αλεξη θα το κανονισουμε.........μαλλον τον αλλο μηνα που εχουν κατι δουλειες οι του nordkapp θα ειμαι και εγω εκει......
|
|
|