|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΝΤΑΛΑΣΕΤΕ CBR XX με GS 1150
παιδες οπως λεει και ο τιτλος ανταλασω το χχ μου με gs 1150 ειτε adv ειτε απλο!!!!!!!!!!
το χχ μου ειναι μοντελο 2001,δευτερο εξαμηνο,ειναι το ψεκαστο με τα ψηφιακα οργανα.ειναι σε αριστη κατασταση.εχει 72000 χλμ,αντιολησθιτικη σελα,ζελατινα ερ μαχ,καλοδιο παροχης ρευματος 12V,καινουργια αλυσιδογραναζα,τα λαστιχα εχουν κανει 5000 χλμ και ειναι σε πολυ καλη κατασταση. ο λογος που την αποχωριζομαι ειναι γιατι τον αυγουστο θα παω ενα μεγαλο ταξιδι που θα περιλαμβανει και χωρες που ειναι προτιμοτερο να παει κανει με ενα ον-οφ για να χαρει τις ομορφιες τους.(θα παω βουλγαρια-ρουμανια-ουγγαρια-αυστρια-σλοβακια-τσεχια+brno moto gp) μεχρι προτηνος ελεγα να παω με το χχ και ετσι εχει προετιμαστει καταλληλα(φουλ σερβις λαδια φιλτρα μπουζια ριθμιση βαλβιδων καθαρισμος μπεκ κτλ.) αλλα απο οτι βλεπω οι τιμες εχουν πεσει αρκετα για το γσ και ετσι ειναι πλεον εφικτο να το αποκτισω και να κανω το ταξιδι μου πιο ανετο και ξεκουραστο!!!!!! εδω σας παραθετω μερηκες φωτο απο την μπουμπου μου Last edited by mitch; 19-05-2011 at 19:28. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΤΑΛΑΣΕΤΕ CBR XX με GS 1150
Γενικώς δεν μου αρέσει να σχολιάζω αγγελίες.Θα κάνω μια εξαίρεση:
ξανασκέψου το (έχεις μια από τις καλύτερες sport- tourer όλων των εποχών,δεν ξαναβγαίνουν τέτοιες πλέον).Αν θές να απολαύσεις το ταξίδι σου, όπως λες,άνοιξε τη ζελατίνα του κράνους σου. |
|
|||
|
|||
αδερφε συμφωνω μαζι σου,μηχανες οπως το χχ η οπως το cbr 600f ας πουμε δε ξαναβγαζει ουτε η χοντα αλλα ουτε και καμια αλλη εταιρια!!!!!
στεναχοριεμαι παρα πολυ που το δινω γιατι το ειχα αγαπισει πολυ αυτο το μηχανακι,αν ειχα τη δινατοτητα να εχω δυο μηχανες δε θα το εδινα!!!!!! γενικα κανω πολλα ταξιδια,παντα δυκαβαλο,και επειδη ειμαι και φυσιολατρης, πολες φορες σε βολτες μου εχω περιοριστει να βλεπω απο μακρια απιστευτα μερη ανεκτιμητης φυσικης ομορφιας μονο και μονο επειδη δε μπορω να πατισω χωμα!!!!! αυτο εχει συμβαλει παρα πολυ στην αποφαση μου να παρω το gs πλεον τα γουστα μου εχουν αλαξει και η σκεψη μου εχει ορημασει αρκετα!!!! δε με συγκηνει το τρελο το γκαζι,οι μεγαλες ταχητητες. |
|
|||
|
|||
πάντα μου άρεσε αυτή η μηχανή
αλλά πράγματι με το άλλο θα κάνεις περισσότερα πράγματα |
|
|||
|
|||
up!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο, αν και δύσκολα θα βρεις για τη συγκεκριμένη ανταλλαγή!
Δεν είναι αδύνατο όμως, αλλά βάλε μια τιμή,θα βοηθήσει πιστεύω. Ισως κάποιος να το θέλει αγορά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχεις δικιο φιλος!!!! η τιμη της μετριτης ειναι 4000 και ειναι συζητισιμη!!!!!!! |
|
|||
|
|||
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταλλαγή με R 1100 ή R 1150 GS | ortho | Ζήτηση | 2 | 26-04-2011 20:25 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΑΣΕΤΕ R1150 GS | emix | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 03-03-2011 02:00 |
Βοηθεια με 1150 ADV | GAGARIN | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 21-01-2010 15:16 |
Προβλήματα με GS 1150 | Aciman68 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 04-10-2009 16:40 |