|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Για να κλείσει καλά το 10 !!!!!!!!
Λοιπόν τελευταια στιγμή μιλήσαμε με Δαναό και αποφασίσαμε να κάνουμε μία χωμάτινη βόλτα για να κλείσει καλά το 10... Μετά από πάρα πολλές περιπέτειες ( κατι ποντίκια κάτι μπαταρίες!!!!!!) καταφέραμε να συναντηθούμε στην γέφυρα της βαρυμπόμπης. Η βόλτα πολύ καλη παρα πολύ λάσπη, αλλού παταγες και αλλού βρισκόσουν!!!!!!!!!!!! Εγώ αποφάσισα να κάνω και το μηχανάκι jet ski !!!!!!!. συμβουλή¨ σε νερολακούβες κόβουμε γιατι το νερό μπορεί να είναι μέχρι τον αστράγαλο¨ Αντε λοιπον να έχουμε καλή χρονια και πάντα την υγεια μας,,,για να μπορούμε να λασπωνόμαστε... !!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ!!!!!!
ΔΑΝΑΕ σε ευχαρίστω πάρα πολύ για την βόλτα και για το μάθημα!!!!!!!!!!!!! Last edited by kostastenere; 31-12-2010 at 22:24. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για να κλείσει καλά το 10 !!!!!!!!
μπραβο ρε μαγκες!!!
καλη χρονια να χουμε!!! |
|
||||
|
||||
Μπράβο παίδες .... πάντα τέτοια κ καλύτερα ...
Υ.Γ. ... καμιά φωτό, δεν "παίζει" για να "γουστάρουμε" κι εμείς λίγο ???
|
|||
|
|||
Βρήκατε να πάτε εργάσιμη ημέρα...
Μπράβο σας φιλαράκια, άντε με το καλό και στην 1η του νέου έτους!!! |
|
|||
|
|||
Παίζουν βίντεο τα όποια θα ανεβάσει ο Δαναός σε λιγο!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο παλικάρια, τη γνώμη μου για το χώμα την ξέρετε πλέον... περιμένω τα βιντεάκια!
|
|
|||
|
|||
Και του χρόνου παίδες . |
|
|||
|
|||
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ .....
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα και χρονια πολλα και απο εμενα
λοιπόν μετα απο πολλα απροοπτα καταφεραμε να παμε μια γρηγορη -οχι λογο ταχυτητας - αλλα χλμ εχθες το πρωι.. εγω με τον Κωστα δυο ΚΤΜακια παρεα χαχαχα η διαδρομη πολυ ομορφη αλλα ολο πυλο! πολυ καλο!!!!!!! Σε σημειο που τα λαστιχα στην ευθεια και γινοντουσαν σλικ Όμορφες καταστασεις χαχαχαχα Κωστα ευχαριστώ για την παρεα οσο για το μαθημα...μην λεμε τρελά δεν ειμαι εκπεδευτης ουτε κανενα τιμόνι θα διάβάζουν καποιοι εδω μεσα και θα γελανε χαχαχαχα εχω πει οποιος θελει παρεα -και μπορω- πολύ ευχαριστως...μερικες φωτο και βιντεο... τα Κατσικακια περα... το κατσικι του Κώστα... το δικο μου... τα σλικ που λεγαμε... τα βιντεο σε λιγακι.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελά μμην ντρεπεσαι μάθημα μου έκανες!!!! Καλή χρονια φίλε!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ξερει κανεις να driftarei...? Για να παθουμε εγκεφαλικο... | ace_gln | Διάφορα | 23 | 24-12-2011 19:20 |
Τα καλά να λέγονται... | gepol | Διάφορα | 5 | 17-09-2010 01:38 |
O τελευταίος να κλείσει την πόρτα.. | Carduelis | Επικαιρότητα | 15 | 20-07-2010 14:12 |
Για να πέρνουν οι άταχτοι ιδέες..!!! Νο2 "το σωστό" | frits | Χιούμορ | 4 | 11-10-2009 20:11 |
Για τους χειριζόμενους καλά την Ελληνικήν ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 6 | 03-06-2009 01:40 |