|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κανείς δεν σε υποχρέωσε 3pl black...
Για να μην χαλάσω το πνεύμα και κλίμα του thread ‘Το GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση’ ανοίγω καινούργιο, για να περιγράψω την εμπειρία μου μέσω μιας προσπάθειας τέτοιας βοήθειας μέσα από το forum.
Η βοήθεια θα ήταν η δωρεάν εργασία αλλαγής δίσκου σε Citroen Saxo μου από το μέλος 3pl black / Νίκο. Σου θυμίζω λοιπόν ότι... Σε μια απόπειρα αλληλοβοήθειας μελών του forum μέσα στην κρίση, σου έγραψα από τα περασμένα Χριστούγεννα, αν ισχύει η προσφορά σου για δωρεάν εργασία σε μηχανολογικές εργασίες σε αυτοκίνητα. Σου ανέλυσα το αντικείμενο των εργασιών – αλλαγή δίσκου σε Saxo – και μου είπες ότι μπορείς να το κάνεις άνετα. Μετά από ένα μήνα συνεννοήσεων καταλήξαμε να πάω, με όλους τους κινδύνους του παρανόμου της ρυμουλκούμενης μεταφοράς, το αυτοκίνητο στο χώρο του Γιώργου / george-k1 στην Αγ. Βαρβάρα, που προθυμοποιήθηκε ο άνθρωπος να μου τον παραχωρήσει, για να κάνουμε την δουλειά. Και σε περιμέναμε να έρθεις την Τετάρτη. Και περιμένουμε ακόμα. Να επαναλάβω, συνεννοήσεις επί ένα μήνα. Σε παίρναμε τηλέφωνα σου στέλναμε μηνύματα… ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αρχίσαμε να ανησυχούμε και κάποια στιγμή προς το μεσημεράκι φύγαμε να κάνουμε τις δουλειές μας. Και στο είχα πει και στο παρελθόν, ότι επειδή σε βλέπω κάπως, αν μετάνιωσες να μην το κάνουμε. Την επόμενη ημέρα, περίμενα μήπως σου έχει συμβεί κάτι, σου έστειλα αυτό το προσωπικό μήνυμα, σε συνέχεια των άλλων 30. Και πάλι με μια έννοια, μήπως έχεις πάρει τα ανταλλακτικά και σου μείνουν. ‘’Νίκο κατέβασα το αυτοκίνητο με ρυμούλκα στην Αγ. Βαρβάρα, σε περιμέναμε χθες δύο άνθρωποι. Τηλέφωνα - μηνύματα... Αν δεν θες να το κάνεις, πες το. Όλα καλά θα είναι και πάλι. Δεν θα σου έγραφα πλέον καθόλου, αλλά φοβάμαι μην έχεις αγοράσει τα ανταλλακτικά και σου μείνουν. Ελπίζω να έχω μια απάντησή σου αυτή τη φορά. Θετική ή αρνητική.’’ Και μιας και δεν παίρνω απάντησή σου μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σηκώνω το θέμα μας, μήπως το δεις, στο forum. Όχι απλά να το δεις, αλλά και για να ελεγχθεί η αξιοπιστία της προσφοράς σου. Αν το δεις λοιπόν, θα ήθελα να μου απαντήσεις γιατί: Δεν απάντησες ποτέ στα τηλέφωνα και στα SMS, για να μην περιμένουμε. Δεν απάντησες ποτέ στο τελευταίο Προσωπικό Μήνυμα Να διακινδυνεύσω την μεταφορά του αυτοκινήτου ρυμουλκούμενου στην Αγία Βαρβάρα και να χρειάζεται τώρα να ξαναμεταφερθεί κάπου αλλού Να ταλαιπωρηθούμε τρείς άνθρωποι να σε περιμένουμε στο γκαράζ του Γιώργου, με έναν εξ αυτών τον Γιώργο, που τί οφείλει στην όλη αυτή περίπτωση. Μια εξυπηρέτηση πήγε να κάνει ο άνθρωπος, να μου παραχωρήσει τον χώρο του. Να ταλαιπωρείται μια ολόκληρη οικογένεια με παιδί, με την έλλειψη του αυτοκινήτου της, επί ένα μήνα. Αν και πάλι δεν απαντήσεις, ελπίζω να μην σου συμβαίνει κάτι ΤΟΣΟ άσχημο. Προσπάθησα να το σηκώσω στην σωστή κατηγορία της ευαισθησίας, αλλά μάλλον το forum με θεωρεί τόσο ανάλγητο, που δεν μου επιτρέπει να ανοίξω θέματα στην παρούσα κατηγορία. Αν θέλει ας το βάλει κάποιος στην ‘κοινωνική ευαισθησία’, αν και δεν νομίζω ότι περίσσεψε πολλή. Για αυτό και το έβαλα στις εξορμήσεις χωρίς μοτό. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κανείς δεν σε υποχρέωσε 3pl black...
Κρίμα ...δεν ειναι συμπεριφορες αυτές... Να ταζεις και να μην ανταποκρίνεσαι ... Μακάρι να είναι κάποια ανωτέρα βία... |
|
|||
|
|||
Απλά κάποια θέματα θα πρέπει να τσεκαροντε καλύτερα από τους αρμόδιους
|
|
|||
|
|||
Θα παρακαλόύσα τους φίλους να μην αρχίζουμε να καταδικάσουμε όλη την φάση εάν δεν αντι-απαντήση και ο 3pl Black.(Νίκος). Kαι επειδή το γεγονός χρήζει ιδιαίτερης σημασίας, γιατί είναι μιά "κατηγορία" σοβαρή από τον Χρήστο (που σαφέστατα, δεν έχω λόγους να την αμφισβητήσω), καλό να ήταν να μας δώσει και ο Νίκος την δική του εκδοχή και μετά όσοι θέλουν ας σχολιάσουν το γεγονός... Αλλα πρώτα όπως λέει και ο λαός μας "όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου"! Μπορεί ο άνθρωπος να έχει κάποιο σοβαρό προσωπικό του θέμα,
και να μην μπορούσε να ήταν συνεπής... Ας ακούσουμε πρώτα την γνώμη του, νομίζω... |
|
|||
|
|||
Τελικα Χρηστο,η δουλεια εγινε αλλου η καθολου?Αν το δευτερο,να μιλησουμε δευτερα.....
|
|
|||
|
|||
Εύχομαι να μην του έχει τύχει τίποτα άσχημο! Συμφωνώ απόλυτα με τον Αργύρη!
|
|
|||
|
|||
Αν τα στατιστικα ειναι ακριβη , τελευταια δραστηριοτητα του εν λογω συνφορουμιτη ειναι στις 26/1 στις 05.05
Για να δουμε...ας περιμενουμε να ξαναμπει αλλα βεβαια τα pms βγαινουν αμεσως αμα την εισαγωγη των κωδικων.... |
|
|||
|
|||
Μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά φίλοι μου ας περιμένουμε και την άλλη πλευρά και βλέπουμε...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εγώ Χάρη θα προτιμήσω να μην συμβαίνει τίποτα στο παιδί και να ήταν απλώς μια απαξίωσή του προς το πρόσωπό μου. Με συνέπειες όμως, όχι μόνο σε μένα. Σε καλούς φίλους συμφορουμίτες και την οικογένειά μου. Δεν με έστησε για να πάμε να πιούμε έναν καφέ στην 'Μεγάλη Βρετανία'. Και το βασικότερο, χωρίς κάποια απάντηση. Απόσπασμα:
Πώς να τσεκάρεις βρε Ταξιδιώτη μου? Ποιός αρμοδιότερος από τον χρήστη της υπηρεσίας? Για αυτό και το σηκώνω εγώ το θέμα. Επειδή είμουνα ο άμεσος χρήστης αλλά και συνέβαλα και στην οργάνωση / διαμόρφωση της λίστας. Απόσπασμα:
Αργύρη μου δεν κατηγόρησα. Τον πόνο μου έβγαλα μετά από ένα μήνα συνεννοήσεων για να αλλάξουμε ένα δίσκο σε... Saxo. Και με κίνδυνο Τροχαίας - και με στήσιμο 'αθώων φίλων' - και με τελευταίας στιγμής συνεννοήσεις ότι όλα καλά - και με στέρηση του αυτοκινήτου αυτόν τον μήνα - και προεκειμένου να μην τον 'κατηγορήσω' και 'δώσω' την διακρινόμενη ασυνέπειά του. Γεγονότα λοιπόν παρέθεσα, που αν τύχουν απάντησης, αυτή θα μας βοηθήσει να βγάλουμε το συμπέρασμα αν πρέπει να παραμένει η προσοφορά του 3pl black στο forum ή όχι. Τόσο απλά. Θα απαντήσει δηλαδή και στο σχόλιο του Ταξιδιώτη για τα ενδοforumικά. Τώρα η συμπεριφορά σαν άνθρωπος... άλλο πράγμα. Απόσπασμα:
Δεν έγινε ρε Άκη. Σε ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Βασίλη έγιναν και τηλέφωνα και SMS την ώρα που περιμέναμε...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η έπαυλη, η Πόρσε και το... πόθεν ΑΙΣΧΟΣ! | ckk | Πολιτισμός | 3 | 23-01-2012 15:01 |
Kατέρρευσε τμήμα της καμπίνας αεροσκάφους εν πτήσει (vid) | SenseiG | Επικαιρότητα | 10 | 04-04-2011 00:15 |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 12:50 |
Συμβαίνουν σε όλους αλλά δεν τα λέμε | skippybi | Χιούμορ | 10 | 06-11-2009 14:02 |
Δεν ξέρω, σε πιο club είμαι.. | kostas_366 | Διάφορα | 34 | 15-09-2009 15:09 |