|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ετσι αρχισε ο καυγας 2!
Κάποια Χριστούγεννα αγόρασα στην πεθερά μου για δώρο έναν τάφο σε ένα ωραίο νεκροταφείο.
Τον επόμενο χρόνο δεν της αγόρασα δώρο. Όταν με ρώτησε γιατί, της είπα: - Ε, μα δεν χρησιμοποίησες ακόμα το δώρο που σου έκανα πέρσι! Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Η γυναίκα μου και εγώ βλέπαμε το Ποιός Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας. Γύρισα και τη την ρωτάω: - Θέλεις να κάνουμε σεξ; - Όχι, απαντά η γυναίκα μου. - Είναι αυτή η τελική σου απάντηση; - Ναι. - Τότε θα ήθελα να πάρω το τηλέφωνο... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Βγήκαμε με την γυναίκα μου για φαγητό. Ο σερβιτόρος, για κάποιο λόγο, πήρε πρώτα την δική μου παραγγελία. - Θα πάρω την μοσχαρίσια μπριζόλα. Λίγο ψημένη, να έχει μέσα αίμα. - Δεν ανησυχείτε για την τρελή αγελάδα; - Μπα, μπορεί να παραγγείλει μόνη της... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε πάει στην συνάντηση των παλιών συμμαθητών του σχολείου της. Η γυναίκα μου κοίταζε έναν μεθυσμένο να πίνει μόνος του στο διπλανό τραπέζι. - Τον ξέρεις; την ρώτησα. - Ναι. Τα είχαμε παλιά. Έμαθα ότι άρχισε το ποτό μόλις χωρίσαμε και δεν τον έχει δει κανείς ξεμέθυστο από τότε. - Θεέ μου, είπα. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο εορτασμός θα κράταγε τόσα χρόνια; Και έτσι άρχισε ο καυγάς... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ετσι αρχισε ο καυγας 2!
Θέλω τις΄λεπτομέρειες ,πόσο από που κ.λ.π για το πρώτο δώρο
Την αγαπώ τόσο πολύ που την έβαλα και στο avatar για να την γνωρίσετε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχεις π.μ....... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τελικά, παράγγειλε;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ετσι λειτουργούν τα forum | yannis | Χιούμορ | 23 | 01-12-2010 14:54 |
Ετσι,για την παρεα... | vasorfa | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-01-2010 17:46 |
Mιάς και αρχισε το σχολείο...κάτι χρήσιμο | essel | Χιούμορ | 3 | 05-10-2009 20:25 |
Ετσι για να γελασουμε | Alext | Χιούμορ | 7 | 26-05-2009 19:30 |
Ετσι δουλευουν οι boxer | bmwgogagis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-03-2009 20:34 |