|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ABS ΓΙΑ R 1200GS
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ R1200GS TOY 2005.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟ ABS ΜΙΑ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ABS ΑΛΛΑΓΗ (2200€)ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΕΒΡΟ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΣΒΗΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ABS ΑΜΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ Η ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ABS ΓΙΑ R 1200GS
καθάρισμα στους αισθητήρες έχεις κάνει ?
|
|
|||
|
|||
ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ.ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?
|
|
|||
|
|||
μωρέ όλα γίνονται εάν πιάνουν τα χέρια σου....
οι μονάδες πιάνουν μούργα εσωτερικά, επιβεβαίωσε ότι σου έχουν αλλάξει και τα υγρά που διαπερνούν τη μονάδα....νομίζω ότι τα κυκλώματα είναι δύο.....εφόσον δουλεύει κατά το δοκούν, δεν δείχνει να έχεις "ηλεκτρονικό" πρόβλημα....αλλιώς δεν θα δούλευε καθόλου....είναι μάλλον θέμα πιέσεων υγρού, και αισθητήρων...άλλοτε δουλεύουν τα τρομπάκια, άλλοτε όχι... |
|
|||
|
|||
Στην μπροστινή μανέτα βγάλε το φισάκι και ψέκασε με σπρέυ επαφών, εγώ εκεί είχα θέμα το χειμώνα, ψέκασα και όλα ο.κ.! Φαντάζομαι θα το είδε ο μάστορας, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις!
|
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ Ή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ Ο ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΑΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?
|
|
|||
|
|||
ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΥΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
|||
|
|||
τα υγρά του ABS δεν είναι απλή υπόθεση να τα αλλάξεις....να προτιμήσεις ειδικευμένο τεχνικό και να ρωτήσεις να σου ξεκαθαρίσουν εάν έτσι αλλάζουν τα υγρά οοοολου του κυκλώματος δηλ και εντός της μονάδας...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Eγω φιλαρακι μετα απο μια πτώση εγινε το εξής....στα πισο υγρα φρένων ειχε ξεκουμποσει η πιπυλα που εχει μεσα το ποτιράκι και μια δουλευε και μια οχι...το πιγα και σε αντιπροσώπου και μου ειπανε μεχρι αλλαγη υγρων και βλέπουμε ....μεχρι που το έψαξα μονος μου και ξανάβαλα καλα την πιπιλα και απο τοτε ολλα καλα!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bmw 1200gs | drmdtsap | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 23 | 24-03-2012 12:25 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ BMW 1200GS μοντ. '05 | sloop25 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 26-01-2012 16:20 |
1200GS 6/09 !!!!! | johnkrassas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 25-07-2011 19:30 |
ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1200GS | ckk | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 02-12-2010 00:44 |
ΖΗΤΗΣΗ ΠΛΑΪΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ 1200GS ADV | abalerno | Ζήτηση | 0 | 05-12-2009 13:14 |