|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
την επαθα και μαλιστα ασχημα....
σαν καθημερινος -σχεδον - επισκεπτης γνωστης ιστοσελιδας αγοραπωλησιας οχηματων , την ειδα και επαθα πλακα , ασχημη , κατακεφαλα που λενε...ρε ####τ' τι ηταν αυτο που επαθα?απο χθες το βραδυ που την ειδα - την ειδα και στον υπνο μου -. τι ηταν....?
μια κουκλαρα R1150GS του 2005. μονο απο τις φωτο φαινεται σε απιστευτη κατασταση , μην την ματιασω.θα μου πεις ποσα να καταλαβεις απο τις φωτο και δικιο θα εχεις , αλλα επαθα πλακα... ειναι φυσιολογικο? και εκει που ελεγα να παω σε μεσαιου κυβισμου , μακρυα απο υψηλα τελη κυκλοφοριας και καταναλωσεις και συντηρησεις (αν και σε αυτον τον τομεα δεν εχω προβλημα , πιανουν τα χερια μου) , ΤΣΟΥΠ να'την η κυρια... τί κανω τωρα? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: την επαθα και μαλιστα ασχημα....
ζήσε τον έρωτά σου...
|
|
|||
|
|||
Βουρ στον πατσά Μητσάρα μου
|
|
|||
|
|||
μηπως ειναι και adve ....??
|
|
|||
|
|||
Η καρδία λέει 1150 και η τσεπη ..παπί...
Κατάλαβα. Να πάρεις ότι μπορείς να το κουνάς, οι αποθήκες είναι για άλλα πράγματα π.χ. κούτες |
|
|||
|
|||
Ζήσε το όνειρο σου. Εν ολιγης καντο πραγματικότητα η ζωή είναι μικρή κ οι χαρές λιγες
|
|
|||
|
|||
Αν ειναι στα λεφτα σου χτύπα την!
Και πριν πεις το "ναι" στειλε λινκ να κανουμε ...τηλεδιάγνωση ( παντως 1150 και του 05 δέν γίνεται, εκτος αν είναι το adveι...) |
|
|||
|
|||
ναι , ειναι το ADV...λες να παιζει τιποτα με το μοντελο?ειμαι και ασχετος με τις μπεμπες...
οσο για την αγορα , ειναι στα λεφτα μου , αλλα με ενδιαφερει πρωτιστως να δωσω το αμαξι που το εχω για πουλημα.δεν λεει να ειμαι με δυο αμαξια και την μπεμπα τετοιες εποχες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αυτο λεω ρε φιλος....δικο σου ειναι?
|
|
|