|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
H πιο παλια μοτο-φωτογραφια μας!!
(Η ιδεα δεν ειναι δικια μου αλλα του φιλου Mathosalas, που και την δημοσιευσε σε φιλικο moto-forum, αλλα μιας και δεν ειδα κατι σχετικο εδω, το βαζω! )
Ποια ειναι λοιπον και που? Εγω ειχα βρει μια, (σαφως οχι η "παλαιοτερη") αλλα η πρωτη που βρηκα και σκαναρισα.. Θα ακολουθησουν (ελπιζω!! ) και αλλες! Κιόνι λοιπον, (Βορεια Ιθακη), καπου στο 1989(?) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H πιο παλια μοτο-φωτογραφια μας!!
Ωραία ιδέα!! Και μάλιστα συνέπεσε χρονικά με την προσπάθεια ψηφιοποίησης από την παρέα μου των παλιών μας φωτογραφιών. Η παρακάτω είναι από τις πρώτες με μοτοσυκλέτα (όχι παπί).
Κάπου προς Φιλοπάππου αν δεν με γελάει η μνήμη μου, Απρίλιος του 1992. Εγώ είμαι ο μαλλιάς με το Virago 250 ενώ το BMW R25/3 chopper (gemara μη μας βρίσεις, κοπέλια ήμασταν ακόμα...) είναι ο σύντεκνος μου. Το μηχανάκι το είχαμε φτιάξει σε διαμέρισμα 4ου ορόφου.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αλάνια μηχανόβιοι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: EIKONES 3
Ψάχνομαι κ αν βρω ... ανεβάζω ...
Βρήκα μια ... SUZUKI GSX 1100 ... εν έτη 1982/83 ... Την ημέρα που την πούλησα ... (λίγο πριν την παραλάβει ο νέος της κάτοχος) .... θα ψάξω κ για άλλες ... .
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 23-10-2011 at 16:27. Λόγος: Εισαγωγή φωτογραφίας ! |
|
|||
|
|||
παω να κουλουκουτισω μπας και βρω πράμα |
|
|||
|
|||
βρε όλοι οι τσοπεραδες γινατε ονοφαδες...
ωραιο νημα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|