|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποσων χρονων, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ειστε?? (Εχει να πεσει πολυ γελιο!!)
ΕΔΩ!
Εμενα μ'εκανε 40, με προσδοκιμο ζωης τα 90!!!! Απαντηστε και τα λεμε!! (Αφηστε τα.. "test-ακια", τα εκανα εγω προκαταβολικα, βαζοντας τις "ιδανικες" απαντησεις και μ'εβγαλε 11 χρονων, με προσδοκιμο τα 120! ) Last edited by black_hawk; 19-12-2011 at 00:33. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποσων χρονων, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ειστε?? (Εχει να πεσει πολυ γ
Απόσπασμα:
Εμενα με εκανε 31!!!!!!!!!!!,με προσδοκιμο ζωης τα 90.... Οταν φτασουμε με το καλο 89,να με καλεσεις για τσαι..... |
|
|||
|
|||
Το δικό μου προσδόκιμο ζωής: 87
Και σωστά με κάνει 31, αφού τόσο με κάνουν κι όλοι όσοι με βλέπουν (ενώ είμαι 38 ) |
|
|||
|
|||
Καλως το λυκοπουλο.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Moby σε έφαγα.......28 χρονών με κανει και μέχρι τα 94 θα ζω .......!!!!!!
Κλάψε.....!!!!! |
|
|||
|
|||
βιολογική 46
προσδόκιμο 90 μηχανές : 10 ακόμα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τρυφερούδι μου εσύ (σιγά μην είσαι και ίδια ηλικία με το γιο σου ) ...τι να το κάνεις όμως? Μόνο το laptop σου κι αυτό το πρόγραμμα σε κάνουν 28 (σόρρυ ξέχασα, και στην Επίδαυρο σαν 28άρης κάνεις ) Last edited by moby_gr; 19-12-2011 at 01:24. |
|
|||
|
|||
λοιπόν σε εμένα έβγαλε τα παρακάτω :
Τυπικό προσδόκιμο ζωής :80 Το δικό σας προσδόκιμο ζωής :99 Η Βιολογική σας ηλικία :19 |
|
|||
|
|||
καταγγέλλω το τέστ
βιολογική ηλικία 4 ????? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αξίζει η εισαγωγή μοτό από το εξωτερικό ;;;; | kirmi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 18-08-2011 03:11 |
Το βίντεο της ημέρας: Το ΔΝΤ βλάπτει σοβαρά την υγεία | SenseiG | Υγεία | 3 | 25-05-2011 15:30 |
Αλλάζει ο τρόπος εισαγωγής στα πανεπιστήμια | kostas_366 | Επικαιρότητα | 8 | 29-09-2010 15:12 |
Aν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει... | jarhead | Διάφορα | 10 | 29-05-2010 22:19 |
Όταν ο καιρός βλάπτει σοβαρά την υγεία | skippybi | Υγεία | 0 | 15-01-2010 17:57 |