|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Οι φλώροι του Forum....
Βασιμες πληροφοριες,
παρουσιαζουν μετα απο ρουφιανοφωτορεπορταζ...τους συμφορουμητες μας που αλαξοπίστησαν και πηγαν αλλου,,,, Ειμαι στην ευχαριστη θέση να τους ξεμπροστιασω χωρις φόβο και παθος..... καποιος κυριος Νικος......(κυκλοφορει στο νετ και σαν xarleas.....) μας είπε οτι δεν κοτταμε να παμε στα μέρη του,......αμ δε.... και μην ξανακουσω κουβλεντα για φορουμ...μονο για club!!!! Οχι μόνο τολμήσαμε......αλλα θα το ξανακάνουμε!!!και αυτο ειναι απειλη!!!!παλιοχαρλεα!!!!!! Ευχαριστουμε για την φιλοξενεια στο harley club,,,,αλλα προσωπικα θελω να ευχαριστησω για τα σουβλακια!!!και τις πίτες!!!ήταν απίθανα!!!!! εγω επειδη εννεοειτε δεν ηθελα να προκαλεσω τον κοσμο....εβαλα το ταπεινο μου μηχανακι....ακριβως απέξω απο το κλαμπ!!!! (οχι τιποτα αλλο αλλα να δουν οι Χαρλεαδες τι εστι bmw!!!!) Νικόλα ευχαριστω για την απίθανη βραδια!!!! αν και δεν ξερω γιατι----η Μαρία μου ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΕ να ερθω ξανα μονος μου εκει.......ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕς????? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι φλώροι του Forum....
|
|
|||
|
|||
Πότε μπορούμε να το πάθουμε και εμείς αυτό το "κακό"???
|
|
|||
|
|||
το δικο μου κεφαλι γεμισε καρουμπαλα.....
αυτα τραβας αμα μπλεκεις με τους αλητες τους χαρλεαδες.... βεβαια δεν ηταν τυχαιο,που τα μελη του κλαμπ ηταν χωρις γυναικες..... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γεια σου Βασίλη με τα καλαμπούρια σου!
|
|
|||
|
|||
ο βασιλης σας βεβαιωνω,οτι το κλαμπ των χαρλεαδων ΔΕΝ το βλεπει σαν καλαμπουρι....
εγκυρες πηγες μου,βεβαιωνουν την πολυ συχνη παρουσια του και ειναι πολυ κοντα στο να τον κανουν επιτιμο μελος... μολις εμαθαν και το επαγγελμα της μαριας,τον εκαναν κολλητο τους,μπας και γλυτωσουν τα αυτοφορα.. |
|
|||
|
|||
..για προσεξτε αυτόν τον χαρλεα γιατι τον κοβω ύποπτο για προσυλητισμο....και φοβάμαι μήπως αλλαξοπιστησετε...
...πολύ όμορφη παρέα,άντε άμα την κανουμε και εμεις προς αθηνα να μας πας(χαρλεα) και εμάς |
|
|||
|
|||
Μην ανησυχείς καθόλου. Θα τον βολέψουμε με τις δικές μας....
Εμείς τα μοιραζόμαστε αυτά τα πράγματα... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τράπεζα Αίματος του GS Forum !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 82 | 04-02-2013 16:39 |
Προωθηση του forum μας | taksidiotis | Ιδέες και σχόλια. | 8 | 23-04-2010 00:08 |
Η πίττα του GS Forum στην Κρήτη 21-2-10 !!! | FANISGS | "Το ... κοπή τη πίττα" | 421 | 18-03-2010 11:08 |