|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αγορά κάμερας
Σε μία πρώτη έρευνα για κάμερα(κράνους) έπεσα πάνω στην παρακάτω:
ContourHD 1080p WATERSPORTS BUNDLE ContourHD 1080p Camera + Flat Surface/Helmet Mount + Goggle Mount + 1 Rechargeable Battery + 2GB Card + 8GB Card + Waterproof Case + USB Charger + Free Priority USA Shipping Την έχει δοκιμάσει κανείς ? Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο μοντέλο ? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά κάμερας
Μου έχουν πει (κάποιος στην Κρήτη το καλοκαίρι που μας πέρασε) ότι είναι πολύ καλή αλλά δεν έχω άποψη...
Κι εμένα με ενδιαφέρει όμως... |
|
|||
|
|||
ομοσταυλοι
για δεστε και στο amazon.com με Search το: contourhd 1080p full hd helmet camera αρκετα πιο φθηνα.... Last edited by xurxes; 28-09-2010 at 16:52. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Looking for something? We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site Go to Amazon.com's Home Page |
|
|||
|
|||
Την αγόρασα το καλοκαίρι από το MotoRaid (όχι την watersports) και την χρησιμοποίησα συνεχώς για 7 ημέρες σε ένα ταξιδάκι. Είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ σε ποιότητα εικόνας.
Η μπαταρία έχει μεγάλη διάρκεια (αν και για ολοήμερο ταξίδι προτείνω και δεύτερη μπαταρία). Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι αδιάβροχη και δεν κάνει για βροχή. Με σχετικά μέτρια βροχή (όχι καταράχτες δηλαδή) πήρε λίγο νερό. Δεν την ξαναχρησιμοποίησα σε βροχή. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα !!! Last edited by NNN; 28-09-2010 at 17:02. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ψάξε το... |
|
|||
|
|||
ο παναγιωτιδης ποια έχει ??
|
|
|||
|
|||
Δεν κάνει για την βάση που έχει κολλημένη στο κράνος γιατί μπαίνει ολόκληρη η κάμερα μέσα στην θήκη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
K-Gadgets Computer Gadgets Tech Mobile Gadgets Light Adult Gadgets θα γελασετε επειδη ειναι ελληνικο και εχει συνεργασια απο οτι καταλαβα με κωτσοβολο.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγορά κράνους | kostasx | Κράνη | 21 | 25-08-2010 10:39 |
Αγορά GS Adventure | panos24 | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 11-02-2010 11:31 |
Αγορά συντρόφου | pepax66 | Ανέκδοτα | 7 | 13-09-2009 03:21 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |